Voorbeschouwing VVA Achterberg – sv. Aurora

25-03-2022

Zaterdag komt sv. Aurora uit Werkhoven op bezoek in Achterberg. Voor VVA Achterberg de 3de wedstrijd in 8 dagen, nadat zowel Oranje-Wit (2-1 winst) als midweeks SV Panter (1-0 winst) met minimaal verschil werd verslagen. Er waren in beide wedstrijden kansen te over, maar het vizier stond niet echt op scherp. Door de midweekse winst is VVA Achterberg weer over DEV Doorn heen geklommen en bezet het weer de koppositie, maar DEV Doorn heeft nog 1 wedstrijd in te halen en dat zal dinsdag a.s. gebeuren. Tegenstander is dan sv. Aurora, dus voor sv. Aurora wordt het geen gemakkelijke week.

De eerste ontmoeting in het huidige seizoen op 9 oktober ’21 tegen sv. Aurora eindigde in Werkhoven in een 5-1 overwinning voor VVA Achterberg met doelpunten van Jasper van Daalen (2x), Rick Degenaar, Wesley van Merkestein en Wesley van Beijnum.

Bij VVA Achterberg keert Rick Degenaar eindelijk weer terug in de wedstrijdselectie. Rick speelde op 27 november ’21 zijn laatste wedstrijd en revalideerde de afgelopen maanden van een knieblessure. VVA Achterberg creëert elke wedstrijd veel kansen, maar heeft de laatste wedstrijden wat moeite met het verzilveren van deze kansen. Met de terugkeer van goalgetter Rick Degenaar is de hoop, dat er nu meer kansen omgezet gaan worden in doelpunten. Naast de terugkeer van Rick Degenaar ontbreken er toch nog wel een paar spelers vanwege vakanties en blessures. Desalniettemin moet VVA Achterberg zorgen om vandaag de punten in eigen huis te houden om goede zaken te doen voor de ranglijst en de stand in de 2de periode.

De wedstrijd staat onder leiding van KNVB scheidrechter Dhr. R.G. van der Laan uit Veenendaal.

Locatie: Sportpark “De Meent”.
Aanvang: 14.30 uur


Meer nieuws
Overzicht