Martin Speelziek nieuwe trainer VVA Achterberg

20-02-2024

Martin Speelziek is voor het komende seizoen 2024-2025 aangesteld als trainer/coach van VVA Achterberg en zal daardoor de huidige trainer Dik Peters van Ton opvolgen. Na de bekendmaking dat de wegen tussen VVA Achterberg en Dik Peters van Ton gingen scheiden, werden er gesprekken gevoerd met meerdere kandidaten en uiteindelijk is de keuze gevallen op Martin. Martin is 38 jaar en woont samen met zijn partner Joyce en dochter Liv en zoon Cas in Ede en hij is eigenaar van Autorijschool Martin Ede.

Martin begon in zijn jeugdjaren met voetballen bij vv. Lunteren en deed dat later bij de jeugd van DTS in Ede. Vervolgens speelde hij 4 seizoen bij Go Ahead Eagles in Deventer, waar hij begon bij de JO19 en later doorstroomde naar het 2e elftal. Na Go Ahead Eagles kwam hij terecht bij clubs als DTS’35, vv. Lunteren, WAVV en Fortissimo waar hij op de posities van centrale middenvelder en centrale verdediger speelde. Zijn trainerscarrière begon bij de jeugd van DTS, de jeugd van Fortissimo en de voetbalschool van Vitesse in Arnhem. In het seizoen 2021-2022 werd hij trainer van SDS’55 in Wekerom en nu is hij het voor het 2e seizoen trainer van competitiegenoot vv. Lunteren.

“Ik vind het mooi om de nieuwe trainer van VVA Achterberg te worden”, zegt Martin Speelziek. “VVA Achterberg is een no-nonsense club en een echte dorpsclub. Ik heb een goed gevoel overgehouden aan de gesprekken met de technische commissie en een delegatie van het bestuur en men is duidelijk in wat men wil. Prestaties die samen moeten gaan met gezelligheid en daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen. Ik ken VVA Achterberg natuurlijk uit de gesprekken die ik heb gevoerd met Rick Degenaar en die is ook enthousiast over VVA Achterberg. Mike Jansen en Wail Kada heb ik nog meegemaakt bij DTS en WAVV en natuurlijk heb ik VVA Achterberg een paar weken geleden in actie gezien toen we met vv. Lunteren in Achterberg in de competitie tegen ze uitkwamen”, vervolgt Martin.

We heten Martin van harte welkom bij VVA Achterberg en wensen hem veel succes.

Meer nieuws Overzicht