Voetbal clinic maandag 14 juni a.s.

07-06-2021

Op maandag 14 juni a.s. organiseert VVA Achterberg op sportpark “De Meent” een voetbal clinic voor spelers en speelsters van 4 tot 14 jaar. Deze voetbal clinic wordt met medewerking van Puur Voetbal Academie georganiseerd.

Puur Voetbal Academie organiseert uitdagende voetbaltrainingen en clinics op locatie waarbij het uitgangspunt is om samen met plezier beter te leren voetballen. De trainers van Puur Voetbal Academie zijn (ex)spelers van N.E.C. uit Nijmegen.

Tijdens deze clinic wordt gebruik gemaakt van Smartgoals en speel je FIFA Skill games op het veld.

Lukt het jou om door een klein gat te schieten? Heb jij weleens met een parachute gelopen?

Ben jij benieuwd hoe hard en hoeveel kilometer per uur jij kunt schieten en rennen? Wij meten dit!

Iedereen is welkom!

Wij doen alles met een ”lach op het gezicht”. Jij ook?

Om 18.15 uur wordt er gestart met de leeftijdscategorie 4 t/m 11 jaar. Zorg ervoor dat je om 18.00 uur aanwezig bent en meld je even bij de organisatie op het terras. De clinic voor deze leeftijdsgroepen duurt tot 19.15 uur en na afloop krijg je wat te drinken en een versnapering.

Om 19.30 uur is het de beurt aan de jeugd van 12 tot 14 jaar. Zorg ervoor dat je om 19.15 uur aanwezig bent en meld je even bij de organisatie op het terras. De clinic voor deze leeftijdsgroepen duurt tot 20.30 uur en na afloop krijg je wat te drinken en een versnapering.

Vriendjes en vriendinnetjes zijn van harte welkom, dus neem deze ook mee naar deze clinic.

Nog vragen? Neem dan contact op met jeugdvoorzitter Johan Florissen (jeugdvoetbal@vva-achterberg.nl)

clinic

Meer nieuws
Overzicht