Eerste elftal kan opnieuw niet winnen van SDC Putten

24-04-2015

VVA'71 is in Putten tegen SDC Putten op een 1-1 gelijkspel blijven steken. Wel bleef de ploeg van trainer Johan de Man hiermee de 9e wedstrijd op rij ongeslagen. Maar in de strijd om de bovenste plaatsen en een periodetitel was de ploeg vandaag de verliezer want de 2 koplopers wonnen beiden en nummer 4. Achilles Veen kwam door hun winstpartij langszij. Achilles Veen en VVA'71 kunnen een kampioenschap vergeten maar zullen samen uitmaken wie de periodetitel van de klassekampioen overneemt. Met 39 punten uit 23 wedstrijden en nog drie wedstrijden te gaan zullen de Achterbergers deze competitie in ieder geval bij de eerste vijf eindigen waarmee wel de doelstelling vooraf voor dit seizoen bereikt is.
In Putten was Rogier Gerritsen terug gekeerd in de basis na zijn blessure en moest Christy Bonevacia weer eens (vanwege een schorsing) toekijken. De ruststand was 0-0. In de tweede helft kwam de thuisploeg op een geflatteerde 1-0 voorsprong door een strafschop te benutten. Binnen 10 minuten was het weer gelijk na een Achterbergse treffer van Ruben Rip. In de slotfase werd nog op de paal geschoten maar ook dit jaar zou het niet lukken de volle winst mee terug te nemen uit Putten.

Opstelling VVA'71: Jaimy Schaap, Roy Versluis, Luud Eijkemans, Koen Oost, Jorik van Ruiswijk, Jannis Karafillakis, Rogier Gerritsen, Mourad Marbouh, Anouar Tmim (66. Mike Versloot), Denny van Loen, Ruben Rip.