Trainersduo 2de elftal blijft

07-06-2021

Marco Holster (trainer/coach) en Ronald van der Laan (assistent trainer/coach) zullen ook het komende seizoen actief zijn als trainersduo bij het 2de elftal van VVA Achterberg. Beiden zijn al een aantal seizoenen actief bij het 2de elftal en zowel de trainers als de spelers hebben veel plezier met de samenwerking.

Marco Holster is oud-speler van VVA’71 en had destijds een belangrijke bijdrage in de promotie naar de Hoofdklasse. Marco kende een rijke voetbalcarrière en speelde o.a. bij AZ Alkmaar, Heracles, Go Ahead Eagles en Ipwisch Town en probeert zijn opgedane ervaringen over te brengen aan de jeugdige spelers in het 2de elftal. Ronald van der Laan speelde ook jaren in de hoofdmacht van VVA’71 en maakte de nodige kampioenschappen en promoties mee. Daarnaast kwam hij ook enkele jaren uit in de A-junioren en het 2de elftal van GVVV. Ook was Ronald jarenlang een succesvolle jeugdtrainer bij VVA’71.

In de winterstop van het huidige seizoen maakten de 2 talentvolle spelers Sven van den Brink en Jasper van Daalen van het 2de elftal de overstap naar de A-selectie. Marco en Ronald: “Er loopt talent in het 2de elftal en het is onze taak om deze spelers dat laatste zetje te geven om de overstap te kunnen maken naar het 1ste elftal. We halen hier echt veel voldoening uit. We werken met gemotiveerde jongens die maar wat graag het eerste elftalshirt om hun schouders willen.”

Meer nieuws
Overzicht