4e generatie grondleggers VVA'71

19-10-2015

Sinds dit seizoen zijn 3 spelers van de vierde generatie grondleggers van VVA`71 actief bij VVA`71.

Te weten Nick ( 9jr ) en Tim ( 4jr ) van der Voort en Jimmy van der Burg ( 3jr ).

Nick en Tim van der Voort, achterkleinzonen van Roet Roelofsen, letterlijk grondlegger van VVA`71. Roet heeft als bekwaam tuinarchitect het allereerste hoofdveld geëgaliseerd en ingezaaid in 1971. Tevens was Roet de eerste kantinebaas van onze oude “Keet”.
Dochter Dikkie, ons helaas te jong ontvallen, is de Oma van Nick en Tim. Dikkie heeft later als kantinebaas gefungeerd. Opa Anne is op dit moment een fanatiek supporter. Opa Anne is ook erelid bij VVA`71. Dit wordt je niet zomaar. Anne is jaren bestuurslid, consul en terreinmeester geweest bij VVA`71.
Vader Johan, oud 1e elftal speler en bestuurslid en vader Anne jr doen niet onder qua actief zijn voor hun cluppie VVA`71.
En zo gezegd Nick en Tim van der Voort. Nick speelt in de E2 en Tim bij de kabouters.

Jimmy is de achterkleinzoon van wijlen Jan van der Burg, mede oprichter en 1e voorzitter van VVA`71. Zoon Henk van der Burg heeft jaren als keeper in het 1e elftal van VVA`71 gespeeld. Kleinzoon Sander heeft ook de kleuren rood en blauw verdedigd in het doel van het 1e. En nu maakt achterkleinzoon Jimmy de velden onveilig.

VVA`71 is er trots op dat inmiddels al vier generaties grondleggers op ons mooie sportpark rondhuppelen. En laten wij hopen dat in 2031 deze 3 kanjers basisspelers in het eerste van VVA`71 zijn.

"Dat is mijn voetbalclub, dat is VVA”.

Meer nieuws
Overzicht