VVA wint verdiend bij SVMM in Maarn

26-11-2018

Voor VVA Achterberg stond de lastige uitwedstrijd bij SVMM op programma. De ploeg uit Maarn waar VVA het de laatste jaren traditioneel moeilijk mee heeft. Vandaag was het klasse verschil groot en wonnen de Achterbergers met 2-4.

In vergelijking met vorige week ontbrak Marwan van Heugten bij VVA door een blessure en keerde Ilias Abba terug na zijn afwezigheid door ziekte. VVA begon overtuigend en was vanaf de aftrap de bovenliggende partij. Dit resulteerde in de 7e minuut in een 1-0 voorsprong door Ilias Abba. VVA bleef de bovenliggende partij en had al voor rust kunnen uitlopen naar 0-3 of 0-4. Grote kansen bleven onbenut door Wesley van Merkestein, Dennis Veer en Dwight Keeldar. Het bleef daarom 0-1 bij rust.

In de 2e helft deed VVA wel wat het in de 1e helft naliet, namelijk scoren. Via Dwight Keeldar, opnieuw Ilias Abba en Dennis Veer werd het 0-4. Hiermee was de wedstrijd gespeeld en freewheelde VVA naar het einde. In de laatste 5 minuten scoorde SVMM nog 2x waarmee de uitslag enigszins vertekende.

Een afgetekende overwinning voor de Achterbergers die hiermee alleen aan kop in de 4e klasse H komen door het verlies van medekoploper Voorwaarts.

Volgende week speelt VVA thuis tegen hekkensluiter Oranje-Wit. Aanvang 14:30 op Sportpark De Meent.