Voorbeschouwing VVA Achterberg – vv. ‘t Goy

20-05-2022

Met nog 3 competitiewedstrijden te gaan, komt ’t Goy zaterdag a.s. op bezoek in Achterberg. ’t Goy bezet de 4de plek op de ranglijst en strijdt samen met Odijk en Candia’66 om de 3de plek en die 3de plek is belangrijk voor het eventueel overnemen van een periodetitel, dus deelname aan de nacompetitie voor promotie naar de 3de klasse. In de heenwedstrijd in ’t Goy eindigde het duel in een 3-3 gelijkspel, waarbij VVA Achterberg in de ‘dying seconds’ de gelijkmaker scoorde.

’t Goy won vorige week met 3-1 de wedstrijd tegen Musketiers en steeg daardoor naar de 4de plek, maar liet voorafgaand aan deze wedstrijd dure punten liggen in de midweekse wedstrijd tegen Odijk (3-1 verlies). Naast VVA Achterberg treft ’t Goy in de laatste wedstrijden de reeds gedegradeerde clubs Oranje Wit en Schalkwijk, maar zullen ze zeker met een goed resultaat uit Achterberg willen vertrekken.

VVA Achterberg moest vorige week diep gaan in de wedstrijd bij en tegen sv. Odijk, maar wist toch de volle buit mee naar Achterberg te nemen. Afgelopen week waren de geblesseerden Jasper van Daalen en Jorn Hiensch weer op het trainingsveld te vinden, dus de keuze voor de wedstrijdselectie wordt ook weer steeds groter en dat is fijn in deze beslissende fase van de competitie. Naast de wedstrijd VVA Achterberg – ’t Goy staat ook de wedstrijd DEV Doorn – Candia’66 op het programma en ook dat is een zeer belangrijke wedstrijd in het kader van de titelstrijd en een plaats in de nacompetitie. Het wordt dus wederom een spannende zaterdag en laten we hopen, dat de uitslagen gunstig uitpakken voor VVA Achterberg.

De wedstrijd staat onder leiding van KNVB scheidsrechter Dhr. R.G. Vugts uit Soest.

Locatie: Sportpark “De Meent” te Achterberg.
Aanvang: 14.30 uur