Milan Janssen nieuwe aanwinst VVA Achterberg

28-04-2024

Milan Janssen gaat in het nieuwe seizoen 2024-2025 uitkomen voor VVA Achterberg en is de tweede nieuwe aanwinst voor de Achterbergers. De in Wageningen woonachtige speler, die de hele rechterkant kan bestrijken, volgt een sportopleiding aan het CIOS in Arnhem en is daarnaast ook nog 20 uur per week werkzaam bij Verpleeghuis Oranje Nassau’s Oord in Wageningen.
De 20-jarige Janssen is op dit moment bezig aan zijn 1e seizoen bij 3e klasser WAVV in Wageningen, waar hij op 3-jarige leeftijd begon met voetballen bij de welpen. Op 12 jarige leeftijd maakte hij de overstap naar DOVO en daarna speelde hij bij SKV en Arnhemse Boys en keerde hij afgelopen seizoen weer terug bij WAVV.
“Ik ken Mike Jansen, omdat ik bij WAVV samen speel met zijn broer Davey. Ik heb vorig jaar aan het Leuttoernooi meegedaan en dat was erg leuk en gezellig. VVA is net als WAVV een gezellige club en ik heb goede verhalen gehoord over VVA. Ik wil me graag verder ontwikkelen en op een zo’n hoog mogelijk niveau spelen”, zegt Janssen. “Ik heb goede gesprekken gevoerd met de nieuwe trainer Martin Speelziek en de Technische Commissie van VVA en kijk er naar uit om bij VVA te gaan spelen”, vervolgt Janssen.

We heten Milan van harte welkom bij VVA Achterberg.
Meer nieuws
Overzicht