VVA Achterberg zoekt barvrijwilligers.

14-06-2021

Sinds een aantal weken is ons terras en kantine weer geopend en kunnen we weer heerlijk genieten van een hapje en een drankje en komt het sociale en verenigingsleven weer een beetje op gang. We worden echter wel meteen met een probleem geconfronteerd, want we hebben momenteel een tekort aan barvrijwilligers. Vooral op zaterdag hebben we momenteel problemen om de barbezetting ingevuld te krijgen. Voor de komende zaterdag (19 juni, 26 juni en 3 juli) hebben we een nijpend tekort in de middagdienst (ca. 14.00 – 19.00 uur), maar ook voor het nieuwe seizoen kunnen we nieuwe barvrijwilligers gebruiken. Om alle trainingsavonden en zaterdagen op een verantwoorde wijze in te delen, zijn we op zoek naar nieuwe barvrijwilligers. We zoeken een aantal vrijwilligers die 1x per 4 weken ’s morgens ingeroosterd kunnen worden van 08.00 – 14.00 uur en een aantal vrijwilligers die 1x per 4 weken ’s middags ingeroosterd kunnen worden van 14.00 uur tot ca. 19.00 uur. Als we onvoldoende of geen barvrijwilligers hebben,zijn we genoodzaakt om de kantine gesloten te houden.

Vele handen maken licht werk en het is leuk en gezellig om als barvrijwilliger actief te zijn, dus ouders, recreanten, oud-leden, leden of niet-leden iedereen is welkom. Wil of kun je zelf niet, vraag dan in je omgeving of iemand bereid is om enkele uren per maand in ons gezellig bar-team te willen assisteren.

Heb je interesse om als barvrijwilliger/ster bij onze leuke club te gaan helpen of wil je meer informatie hierover, neem dan contact op met Henk van Ruiswijk, tel.nr. 06 – 50 24 05 50.