Hans Jansen nieuwe jeugdvoorzitter VVA'71

15-09-2014

Hans Jansen zal met onmiddellijke ingang toetreden tot het bestuur van VVA’71. Hans zal als bestuurslid jeugdvoetbal gaan fungeren en als jeugdvoorzitter leiding gaan geven aan de jeugdafdeling van VVA’71. Het Bestuur van VVA'71 is zeer verheugd dat Hans deze belangrijke functie op wil zich nemen en hopen hiermee een mooie stap te kunnen zetten in de verdere ontwikkeling binnen onze jeugdafdeling. We wensen Hans veel wijsheid en plezier in deze belangrijke functie.
Hieronder stelt Hans zich nader voor:

Als versgebakken Jeugdvoorzitter van VVA’71 wil ik me even voorstellen.
Mijn naam is Hans Jansen geboren op 15 december 1954 te Arnhem, gehuwd met Sonja en heb 4 zonen (Ted, Max, Joep en Bart). Ik ben in december 1999 in Achterberg komen wonen. In 2008 is onze zoon Joep bij de mini’s van VVA’71 gaan voetballen en als gevolg daarvan heb ik sindsdien als welwillende ouder achtereen volgens bij mini’s, F3, F4, F2, E4, E2, D3 en D2 gefungeerd als leider/assistent trainer van die teams.
Bij het besluit deze functie op me te nemen, heb ik mij terdege gerealiseerd dat er binnen de vereniging mensen zijn die veel meer verstand van voetbalzaken hebben dan ik. Mijn belangrijkste drijfveer is om samen met de diverse leiders/ trainers maar zeker ook met ouders eensgezind de hechte band van VVA te blijven promoten voor een optimaal voetbal-plezier van de jeugd. De onderlinge communicatie is hierbij van essentieel belang. Met hulp van jullie allen, ben ik ervan overtuigd dat de VVA-jeugd nog vele jaren met groot enthousiasme naar de club wil komen. Voor sommige spelers wellicht met de mogelijkheid om door te groeien naar ons 1e elftal. In de voor mij liggende periode zal ik met de diverse genoemde personen in contact treden om samen tot verdere invulling te komen van het Jeugdbeleidsplan van juni 2009.