Prima seizoensopening VVA Achterberg

23-09-2019

VVA begon het seizoen in de 4e klasse H op een zonnig Sportpark De Meent tegen SVMM uit Maarn. Zonder de geblesseerde Simon Brouwer starten de Achterbergers voortvarend. Al na 5 minuten kopt Mike Molenaar de 1-0 binnen na een goede voorzet van Wesley van Merkenstein. In het vervolg van de 1e helft heeft VVA meer balbezit zonder tot grote kansen te komen. Ook SVMM komt niet tot serieuze kansen. Vlak voor rust komt VVA dan toch op 2-0. Na een prima aanval wordt een voorzet van Erik Elings eenvoudig afgerond door Ilias Abba. Op slag van rust had ook nog de 3-0 kunnen vallen. Kevin van Offeren raakte binnen enkele seconden 2x de paal.

Direct na rust scoort VVA gelijk de 3-0, opnieuw is Mike Molenaar trefzeker. VVA krijgt meet ruimte en gaat steeds beter voetballen. In de 58e scoort Erik Elings de 4-0. In de laatste 10 minuten scoort VVA nog 4x. Via Wesley van Beynum, 2x Wesley van Merkenstein en Ilias Abba met zijn tweede wordt de eindstand bepaald op 8-0.

Een prima start van VVA Achterberg van de competitie. De 4e klasse H is een relatief sterke poule met meerdere ploegen die ambities hebben. Één van die ploegen is de tegenstander van komende week Odijk. Aanvang 14:30 uur op Sportpark Singelpark.