Wedstrijdverslag zaterdag 11 maart. VVA-SVF

15-03-2018

Om 8.45 uur waren alle spelers en de tegenpartij aanwezig. Glenn was ook nog net op tijd, nadat zijn moeder de verwarmingsinstallateur op weg had geholpen :).

Vanuit de kleedkamer achter het hoofdveld traden onze spelers aan en na een korte warming up begon om 9.15 uur de wedstrijd.

Toen het startsein klonk was nog niet iedereen direct gefocust op de bal. Dit kwam mede doordat Noa afwezig was ivm een wel verdiende skivakantie. Na een paar minuten spelen had een ieder zijn positie ingenomen en al snel viel het eerste doelpunt, gemaakt door Luuk. Kort daarna volgende Tim met een fantastisch doelpunt na een strakke voorzet van Santi vanaf rechterkant van het veld. Sam had er zin in en dacht ‘dat kan ik ook’ ( hij had zijn vader al geïnstrueerd om te filmen :)) en inderdaad hij verzorgde een mooi derde doelpunt.

Normaal gesproken is er na 10 minuten een rustmoment. Echter de scheidsrechter had dit niet helemaal helder wat maakte dat er gewoon doorgevoetbald werd tot aan de 20ste minuut. Het was te zien dat onze jongens dat extra rust moment niet nodig hebben want al snel volgde het 4de en 5de doelpunt gemaakt door knaller Luuk.

De tegenpartij kwam na de rust goed terug, maar ons team was in topvorm! Het 6de doelpunt kondigde zich al aan maar wilde niet vallen totdat de bal bij Sam voor de voeten rolde en hij deze over de lijn kon schieten. Het spel werd beter en beter en de tegenpartij creëerde ruimte waardoor Luuk doelpunt 7,8 en 9 maakte,

Normaal gesproken is Youri ook tref zeker, echter had hij een paar fantastische kansen maar hij schoot elke keer net op de paal, mogelijk had dit te maken met een harde bal op zijn linkeroor.

Santi heeft als zoals we van hem gewend zijn een prachtig stukje voetbal laten zien, maar kwam niet toe aan scoren.

Glenn was op het middenveld sterk aanwezig met een paar prachtige acties waardoor de verdedigingspositie van Thijs dit keer een makkie was. Hierdoor schoof Thijs op naar de middenveldpositie, waar hij lekker balde en bijna scoorde.

Zoals een allen bekend duikt Irina op elke bal die zich aandient om hem vervolgens nooit meer los te laten. Echter dacht nr. 7 van SVF daar anders over en besloot bovenop Irina te gaan staan. Dit deerde Irina niet, ze beet zich vast in de bal en liet hem niet los!!

De tegenpartij brak één keer door de verdediging heen waardoor de stand 9-1 werd. Sam maakte de afsluiter van de wedstrijd en zo werd de eindstand 10-1!!!