Freek Wittenrood trainer B-selectie VVA Achterberg, Christiaan van der Laan assistent.

15-07-2016

Freek WittenroodNadat de begeleiding en staf van de A-selectie was ingevuld bleef er nog de vacature voor trainer / coach van de B-selectie. Voor de B-selectie is vorig seizoen al een plan van aanpak gemaakt waarbij ook het 2e elftal meer prestatiegericht en op een hoger niveau acteert. Het 2e elftal is belangrijk in de toekomstplannen van VVA Achterberg om (jonge) spelers zichzelf te laten ontwikkelen en voor te bereiden op een eventuele stap naar de A-selectie.

We zijn dan ook blij te kunnen melden dat Freek Wittenrood bereid is gevonden de B-selectie onder zijn hoede te nemen. Freek is een bekend en geliefd persoon bij VVA Achterberg. Freek heeft aan de basis gestaan van een mooie een succesvolle periode van het 1e elftal met meerdere promoties.Christiaan van der Laan Niet alleen voetballend is Freek geliefd in Achterberg, maar zeker ook als mens.Het enthousiasme en de betrokkenheid zijn enorm, Freek zijn passie voor het voetbal is aanstekelijk.

Het feit dat Freek (in het bezit van trainersdiploma TC1) VVA Achterberg helpt door de B-selectie te gaan trainen zegt veel over Freek, maar ook over VVA wat toch een speciaal plekje in zijn hart heeft.

Omdat Freek op zaterdag vaak verplichtingen heeft als scout en analist bij DVS ’33 uit Ermelo is er een duo oplossing gevonden voor training en coaching.

Freek zal op dinsdag en donderdag de trainingen leiden. Onder leiding van Freek zal Christiaan van der Laan als assistent fungeren en op zaterdag de coaching verzorgen. Christiaan is een talentvolle jeugdtrainer bij VVA die zijn teams altijd beter laat voetballen. Christiaan is in het bezit van trainersdiploma TC3. De samenwerking met

Freek is voor Christiaan een mooie kans om zijn ambities op seniorenniveau te ontwikkelen. De twee ‘voetbaldieren’ krijgen samen de opdracht om de ontwikkeling die de B-selectie afgelopen jaar heeft doorgemaakt door te zetten in het nieuwe seizoen.

We wensen Freek en Christiaan veel succes !

Leider gezocht!
Naast de aanstelling van Freek en Christiaan zal Herman van de Brink als verzorger gaan fungeren voor het 2e elftal. Naar een leider voor het 2e elftal wordt nog gezocht. Heb je zin of ambitie om een bijdrage te leveren aan een mooi seizoen van de B-selectie meldt je dan bij Egbert van de Burg (0622 – 324223) of Cor van Doorn (0653 – 670630)

Meer nieuws
Overzicht