Spelers stellen zich voor

31-03-2016

Voor het nieuwe seizoen hebben Wesley Madern, Davy Lodder en Patrick van Wijk de keuze gemaakt om bij VVA ’71 te komen voetballen. De drie vrienden spelen nu bij respectievelijk DOVO, GVVV en De Merino’s op een wat lager niveau. Alle drie willen ze graag een stapje hoger en VVA biedt hen die kans.
Wesley, Davy en Patrick zullen starten in de B-selectie, waarbij er in de nieuwe structuur volop kansen zijn om door te ontwikkelen. Er komt een intensieve samenwerking tussen A- en B-selectie en een onder 23-team zal regelmatig wedstrijden spelen om jonge spelers extra kansen te bieden en ervaring op te laten doen.


Naam : Wesley Madern

Leeftijd : 19 jaar

Woonplaats : Veenendaal

Positie : Rechts-/linksbuiten

Ik heb voor VVA gekozen omdat ik de ambitie heb om weer zo hoog mogelijk te voetballen. Die kans krijg je bij VVA. Ik kom al sinds ik klein ben bij VVA, mijn vader Jan heeft hier nog een periode in het eerste gespeeld. Het lijkt me geweldig als ik mijn steentje kan bijdragen aan de opbouw van deze prachtige club.Naam : Davy Lodder

Leeftijd : 19 jaar

Woonplaats : Veenendaal

Positie : Half- of backpositie
davy l.JPG

Ik heb altijd in de jeugd bij GVVV in Veenendaal gevoetbald. Ik kan zowel op de half als op de back positie spelen. Mijn sterke punten zijn dat ik balvast ben en goed het overzicht bewaar en beschik over een goede pass. Ik kijk er naar uit om bij VVA te gaan voetballen samen met Wesley en Patrick.Patrick van W.JPG Naam : Patrick van Wijk

Leeftijd : 19 jaar

Woonplaats : Veenendaal

Positie : Flankspeler, vleugelverdediger

Ik heb 12 jaar bij GVVV in de jeugd gespeeld. De afgelopen twee seizoenen speel ik bij De Merino's. Ik kan het beste uit de verf komen als flankspeler of als vleugelverdediger. Mijn sterke punten zijn dat ik een goede strakke pass in huis heb, veel loopvermogen en een sterke tackle. Ik hoop mezelf bij VVA verder te kunnen ontwikkelen en het lijkt me ook een heel gezellige club.