Open brief Robbin de Leeuw

10-06-2014

Beste VVA’ers,

Afgelopen vrijdag 6 juni hadden wij met de A-selectie, staf en andere genodigden een afsluitende avond bij Wim Brouwers thuis. Allereerst wil ik Wim bedanken voor de gastvrijheid en sterkte toewensen de aankomende tijd met zijn operatie en herstel.
Het was een zeer geslaagde en gezellige avond met een hapje en een drankje. Grotendeels georganiseerd door onze geweldige leider Cees Heij. Cees, dank daarvoor en alle andere activiteiten die je dit jaar fantastisch hebt georganiseerd.
Naast een gezellig samenzijn hoort op zo’n avond ook een officieel gedeelte, waarin afscheid wordt genomen van vertrekkende spelers, leider, trainer en andere mensen binnen de club die betrokken zijn bij het eerste elftal. Iets dat elk jaar plaatsvindt en op zich niets bijzonders, behalve dat ik zelf na zes jaar ook vertrek bij VVA’71. Dit doet en deed mij die vrijdagavond erg veel. Zes jaar ben ik actief geweest voor deze mooie vereniging. Zeer succesvolle jaren gehad met twee historische promoties, naar de eerste klasse en later naar de hoofdklasse. Niet alleen op sportief gebied was het succesvol, maar zeker ook op sociaal gebied. Tijdens deze periode heb ik ontzettend veel mensen leren kennen die op één of andere manier betrokken zijn of zijn geweest bij VVA. Met heel veel spelers heb ik mogen samenspelen en daar mooie contacten aan overgehouden. Er is één speler die ik ga noemen, zonder anderen daarmee tekort te doen en dat is de enige met wie ik al die zes jaar heb samengespeeld; Super Achterberger Nico van Laar. In die jaren echt een goede maat geworden. Samen veel verdedigd voor de club en regelmatig een kamer gedeeld op één van de vele weekendjes weg. Ook in de kleedkamer meestal naast elkaar, maar in ieder geval niet ver bij elkaar uit de buurt. Lange, bedankt voor de gezelligheid en het spelplezier!
Jan Fluit en Johan van Kouterik wil ik ook graag bedanken. Deze mensen hebben mij destijds de kans gegeven om bij VVA te komen voetballen. Verder alle vrijwilligers die de club rijk is, (bestuurs)leden, supporters en iedereen die VVA een warm hart toedraagt. Bedankt voor alles! VVA is een club waar we trots op mogen zijn. Een vereniging waar ik me heb thuis gevoeld. Een kleine, ambitieuze en warme club die de laatste jaren op veel terreinen is gegroeid. Sportief, qua leden, maar ook zeker qua accommodatie. Toen ik kwam lag er nog echt gras op het hoofdveld, stonden er struiken langs de kantine en werd er af en toe getraind op een gravelveld. Moet je nu eens kijken wat een prachtig sportpark De Meent geworden is.
Ik vind het ontzettend bijzonder om dit alles te hebben mogen meemaken. Met een trots gevoel en tranen neem ik afscheid van VVA’71. Nogmaals iedereen heel erg bedankt! Mijn hart is voor een deel rood blauw.
Iedereen al het goede toegewenst en tot in de toekomst!

Hartelijke groet,

Robbin de Leeuw

Meer nieuws
Overzicht