KAMPIOENEN !!! VVA'71 C2 !!!

12-05-2014

15.42 uur, zaterdag 10 mei in Odijk. Laatste minuut competitiewedstrijd Odijk C2 - VVA'71 C2, de KAMPIOENSWEDSTRIJD van de C2, alleen bij winst is de C2 KAMPIOEN. Nog 30 seconden dan einde wedstrijd, stand 0 - 9 voor VVA'71 C2! En dan... eindelijk het eindsignaal van de scheidsrechter, VVA'71 C2 is kampioen en is het allerbeste team in de 3de klasse!!! De prachtige grote kampioensbeker met de grote oren kon getoond worden en met z'n allen al buikschuivend werd het dikverdiende kampioenschap uitbundig gevierd, dat leverde een prachtig plaatje op. Vol trots kreeg elke speler een kampioensbeker en die werd met veel feestelijkheden (WAAR IS HET FEESTJE, HIER IS HET FEESTJE) en prachtig enthousiasme uitgereikt.

DEZE SPELERS ZIJN KAMPIOEN GEWORDEN IN DE 3 de KLASSE:
Keeper: Niek, wat een talent!!
Achterhoede: Martijn (D1), Mark, Hessel, Jeroen, en Bas (aanvoerder). L. v. Gaal zoekt echte verdedigers, ik, Ron, zou zeggen tegen van Gaal kom kijken naar de C2, wij hebben ze!
Middenveld: Tim van Roekel, Jan, Teun, Tim van Stomphorst, Daniel en Roy. Deze kanjers kunnen gelijk meedoen in de jeugd van AJAX en TOPCLUB Feyenoord!!
Voorhoede: Bastiaan, Tim van Duuren, Raf van Duuren, Nico, Desley, Wilko, Akram, Gijs, Mark en Derk. DE BESTE VOORHOEDE VAN HEEL NEDERLAND!!!
Teun, heel veel beterschap en natuulijk is er voor jou ook een kampioensbeker, ik kom hem zo spoedig mogelijk brengen.

Ron, Job en Bert hebben een fantastisch seizoen gehad en we gaan het seizoen afsluiten met een paar leuke toernooien en een uitstapje naar een attractiepark waar wij ons lekker kunnen uitleven.
HEEL VEEL PLEZIER BIJ DEZE PRACHTIGE CLUB VVA'71. Ron, trainer/coach C2 bedankt VVA'71 voor de bloemen en het eten en drinken, het was prima geregeld. BARMEDEWERKERS BEDANKT VOOR DE HELE GOEDE SERVICE!!!

Namens alle C2 spelers, Job, Ron en Bert


Bekijk HIER de foto's.

Meer nieuws
Overzicht