Voorbeschouwing sv. Aurora - VVA Achterberg

06-10-2021

Zaterdag 9 oktober ’21 gaat het 1ste elftal van VVA Achterberg op bezoek bij sv. Aurora in Werkhoven en zal het gaan proberen om verbeteringen aan te brengen in het povere spel van de 2 laatste wedstrijden. Werd de 1ste wedstrijd nog moeizaam gewonnen van sv. Odijk, afgelopen zaterdag werd na een 0-2 voorsprong een onnodig gelijkspel behaald op bezoek bij Bunnik’73. Qua spel zal het duidelijk beter moeten dan de laatste 2 wedstrijden. Werd er in de meeste oefenwedstrijden en bekerwedstrijden redelijk tot goed gevoetbald, de laatste 2 wedstrijden kwam dat er niet uit. Er is dus duidelijk werk aan de winkel voor de technische staf en de spelers. Krijgt het elftal van afgelopen zaterdag de kans om te laten zien wat ze echt kunnen of gaat de technische staf ingrijpen en andere spelers een kans geven? Nagenoeg iedereen in de selectie is fit.

Sv. Aurora maakte vorig seizoen de overstap naar het zaterdagvoetbal. De in 1930 opgerichte club speelt sinds eind jaren ’70 op het huidige sportpark “Hoog Weerdenburg” en kwam tot het seizoen 2019-2020 uit in het zondagvoetbal en speelde daar hoofdzakelijk ook in de 4de klasse.

In de huidige competitie verloor sv. Aurora de 1ste wedstrijd met 4-1 van Candia’66, maar afgelopen zaterdag werd DVSA met 3-1 verslagen en zullen ze er alles aan willen doen om zaterdag a.s. een goed resultaat te behalen tegen VVA Achterberg.

Sv. Aurora en VVA Achterberg kwamen elkaar nooit eerder tegen in beker- of competitiewedstrijden.

De wedstrijd staat onder leiding van KNVB scheidsrechter Dhr. Dick van Laar uit Veenendaal.

Locatie: Sportpark “Hoog Weerdenburg” te Werkhoven.

Aanvang: 14.00 uur