Pupil v/d Week: Ben van Wijngaarden

09-04-2014

Het was een grote verassing om pupil van de week te mogen zijn en wel bij de wedstrijd tegen Ajax!
Ajax is mijn favoriete club, ja...  na VVA dan natuurlijk...

Ik was best een beetje zenuwachtig daarom had ik mijn vriend Twan ook mee gevraagd.
Mevrouw Heidi was erg aardig en we kregen drinken en snoep.

Het was mooi weer en ik had er zin in, snel omkleden in VVA kleren met rugnummer 71, het leukst vond ik het inspelen /overpasen samen met de spelers van het eerste.
Bij de voorbespreking in de kleedkamer kreeg ik van de coach van Ajax een envelop met mooie Ajax spullen.

Bij de wedstrijd mocht ik in de dugout zitten en kon ik de wedstrijd goed zien.
VVA had best mooie kansen, een bal op de paal van nummer 5, het eerste half uur gaat het gelijk op.
Dan scoort Ajax 1-0 en worden ze echt sterker. Net voor de rust nog een tegendoelpunt maar was dat geen buitenspel?
Bij de E1 doen wij daar nog niet aan maar ik weet wel wat het is.
In de tweede helft krijgt Ajax ook nog een penalty en onze keeper zat in de goede hoek maar hij gaat er wel in.
Gelukkig scoort VVA nog een mooie goal net voor het eindsignaal 1-4.
Na afloop kreeg ik nog een mooie bal met alle handtekeningen van de VVA spelers en heerlijke frietjes.
Jammer dat VVA de wedstrijd verloren heeft maar ik heb een super leuke middag gehad.