Wedstrijdverslag VVA'71 C2 - FC Driebergen C5

09-04-2014

VVA'71 C2 DOET VOLOP MEE OM HET KAMPIOENSCHAP NA DE 8 - 0 WINST!!

De eerste finalewedstrijd werd met maar liefst 8-0 gewonnen van F.C. Driebergen C5, een geduchte tegenstander. Nog drie wedstrijden te gaan, nog drie finalewedstrijden en de C2 moet ze alle drie winnen om kampioen te worden. Een hele moeilijke taak maar... wie weet!
De thuiswedstrijd afgelopen zaterdag tegen F.C. Driebergen werd een ware happening. De massaal opgekomen ouders, opa's en oma's, familieleden en voetballiefhebbers waren een enorme stimulans voor de C2 spelers, echt een 12de man, die er mede voor zorgden dat de spelers tot hun uiterste gingen. Resultaat: een 8-0 overwinning! De opa van Raf, onze spits, was trots, hij zag Raf de allerbeste wedstrijd tot nu toe spelen met werkelijk schitterende doelpunten. Hou deze vorm vast! Ook Nico, onze linksbuiten, beloonde zichzelf met twee prachtige afstandschoten die allebei doel troffen. Nico heeft dit verdiend, slaat geen training over en daarom is hij uitgegroeid tot een waardevolle speler voor de C2! Maar... ook de C2 heeft een Messi. Onze Messi Jan maakte de 8-0, het allermooiste doelpunt van de wedstrijd! Onze Messi schoot in de laatste minuut een vrije trap vanaf ongeveer 35 meter keihard in de kruising, de keeper heeft absoluut de bal niet gezien. Wat een doelpunt en Jan heeft dit zeker verdiend, Jan is heel goed bezig! Ook tegen Jan zeg ik 'ga zo door!' Ik ga gewoon door met complimenten geven en nu aan onze verdediging, onder leiding van onze laatste man Mark hielden Martijn, Jeroen, Wilko en keeper Niek knap de nul achterin. De scheidsrechter deze wedstrijd, Charly v/d Bovenkamp heeft na een slepende, lange blessure gelukkig weer de draad opgepakt. Charly floot een prima wedstrijd en mooi dat hij weer helemaal terug is!
Aanstaande zaterdag de volgende finalewedstrijd, de C2 speelt thuis tegen Odijk C2, een hele goede en moeilijke tegenstander. Om 13.15 uur starten we op het hoofdveld.
KOM ONS AANMOEDIGEN !!!
 
De reporter van C2