Brett van Soest Pupil van de Week

07-02-2020

Zaterdag 08 februari speelt ons eerste elftal van VVA Achterberg 1 alweer de 15de wedstrijd van het seizoen. Ditmaal spelen we thuis op ons mooie Sportpark de Meent tegen wederom een tegenstander van formaat, te weten Odijk. Odijk staat 4 de in de competitie en is absoluut een gevaarlijke outsider. Vorige week wisten zij zelfs nog te winnen van Candia met 1-0.

In de meer dan natte heenwedstrijd (gigantische stortbui met de start) was VVA in de eerste helft heer en meester, echter Odijk kwam in de 2de helft zeer sterk terug. Mede door uitstekend keeperswerk van Wesley van Merkestein (na de dubieuze rode kaart voor Wilco) wist VVA de schade uiteindelijk te beperken. Aanvallend is het een tegenstander die de zaken goed op orde heeft, maar achterin liggen voor ons de kansen. Helaas zijn er bij VVA momenteel links en recht wat blessures maar de kwaliteit van de gehele ploeg moet morgen de doorslag geven mits iedereen er vol voor gaat. Kortom deze wedstrijd behoeft fanatisme. En als je dan binnen de club op zoek gaat naar een Pupil van de Week die over deze kwaliteiten beschikt, dan blijft er maar één iemand over.

Niemand minder dan Brett van Soest zal morgen de mannen van ons eerste elftal eens laten zien wat fanatisme is als Pupil van de Week. Brett speelt sinds kort met heel veel plezier bij VVA Achterberg in de kabouters. Misschien heeft u hem al eens op de velden zien rondlopen. Brett is diegene die de hele dag met een bal op het veld aan de gang kan zijn. Vader Erwin moet regelmatig zijn zoon van het veld trekken om toch nog even iets te eten of te drinken. Brett, een echte alleskunner, een inspirator, een voorbeeld voor velen en dat nu al op zo’n jonge leeftijd. Deze jongen heeft een onmiskenbaar talent en is volgens mij geboren met een bal aan de voet, dat kan haast niet anders. Ik kan nog uren over hem vertellen maar ik nodig u van harte uit om morgen tijdens de drukke voetbal zaterdagmiddag bij VVA Achterberg te komen kijken.

Wil u Brett met eigen ogen zien spelen, kom dan ook eens kijken op ons mooie Sportpark de Meent op zaterdagochtend. Brett en zijn teammaatjes trainen op zaterdagochtend van 09.30 uur tot 10.30uur op de VOC courner. Onze kabouters zijn overigens nog op zoek naar versterking. Weet u iemand of denkt u iemandte weten. Geef ze dan snel op bij Johan van der Voort 0646204954 of mail johanv78@ziggo.nl. Iedereen vanaf (3) 4 jaar is van harte welkom en deelname is gratis.

De wedstrijd VVA Achterberg 1 – Odijk 1 start om 14.30 uur.

Wij wensen Brett ongelofelijk veel plezier en geniet er van.

Groeten,

De Feestcomissie.