Wedstrijdverslag VVA'71 2 - Candia'66 2

09-04-2014

Afgelopen zaterdag stond de derby op het programma.  VVA 2 tegen candia 2. Candia 2 heeft een goede reeks gespeeld. De laatste wedstrijd werd er nog gewonnen van de koploper.
We begonnen de wedstrijd goed met soms goed voetbal. Door vooruit te verdedigen werd candia direct vast gezet. Alle spelers toonden inzet en beleving om dit samen te doen. Hierdoor bleef er geen ruimte voor Candia om hun spelletje te spelen. In de 16e minuut was het Rodney die het 1e doelpunt liet aantekenen. Het zou de middag van Rodney Veenhof worden. Na een half uur spelen maakte Mark de 2-0. Verdedigend werd er geen kans weggeven. Kort voor de rust schoot Richard op de lat. Dit had de definitieve nekslag kunnen zijn. Na de thee probeerde we hetzelfde goede spel te spelen maar door concentratieverlies van sommige spelers kon Candia na 10 minuten de 2-1 scoren. Het goede veldspel van de 1e helft kan je alleen spelen als iedereen daar in mee doet. Gelukkig pakte het team na deze tegentreffer de draad weer op om Candia op de knieën te krijgen. Kansen voor Candia werden er niet meer weg gegeven. Zelf creëerden we voldoende kansen om de 3-1, 4-1, 5-1 en de 6-1 te maken. Het was 3 keer Rodney en Nasredine die verantwoordelijk waren voor deze doelpunten.
Ik wil het hele team dan ook een compliment voor het vertoonde spel geven. Er zijn nog 3 wedstrijden te spelen. Als we deze met dezelfde inzet en beleving als vandaag spelen heb ik het volste vertrouwen in een goed resultaat.