Henk de Leeuw overleden

31-01-2014

Woensdag 29 januari jl. is op 79-jarige leeftijd Henk de Leeuw overleden. Henk was al geruime tijd ziek, maar zijn overlijden komt toch nog onverwacht.
Henk is jarenlang actief geweest als trainer bij onze jeugdafdeling en was ook nog even actief bij de senioren.
Henk was een echt voetbaldier en hij werkte het liefst met jeugdspelers. Hij verwoordde zijn visie als volgt: “Ik wil altijd het uiterste uit een groep halen. Ik ben ook nog altijd bezig om alle jongens wat te leren. Ik leer ze voetballen, indraaien, meedraaien. Als ik dat dan terugzie in een wedstrijd, dan geniet ik.”
Henk deed het altijd met heel veel plezier en op zijn manier en dat leverde talloze kampioenschappen op. Naast het voetbalgedeelte probeerde hij ook altijd wat levenslessen mee te geven aan de jongeren. Ook was hij altijd geïnteresseerd in de schoolprestaties van zijn spelers en waar nodig stak hij ze een hart onder de riem of wist hij ze extra te motiveren om hun best te doen op school.
Nadat hij gestopt was als trainer, kwam hij soms nog even een wedstrijdje kijken op ons sportpark. Hetzij bij de jeugd of een wedstrijd van zijn zoon Bart. Vaak werd hij dan vergezeld door zijn vrouw Geus en zijn andere zoon Chris.
Als club condoleren wij de naaste familie met dit grote verlies en wensen hen heel veel sterkte toe in deze zware periode.

Meer nieuws Overzicht