Eerste oefenwedstrijd eindigt in 2-2 gelijk spel

06-08-2014

De eerste oefenwedstrijd van het eerste elftal in de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen eindigde thuis tegen VVIJ in een 2-2 gelijkspel. Een juiste uitslag gezien het spelbeeld en een wedstrijd waarin beide ploegen mogelijkheden hadden om vaker te scoren. Voor de nieuwe hoofdtrainer Johan de Man was het een nuttige wedstrijd en een aantal nieuwe spelers kregen de gelegenheid zich te tonen. Bij rust was de stand 0-1, uit een strafschop, in het voordeel van de niet onverdienstelijk spelende gasten uit IJsselstein die komend seizoen weer in de eerste klasse zondag uitkomen. Nadat in de 2e helft de in het veld gekomen Mike Versloot de score op 1-1 bracht namen de gasten opnieuw niet onverdiend de leiding. Het was opnieuw de van FC Den Bilt overgekomen spits Mike Versloot die voor de 2e Achterbergse treffer tekende en daarmee de stand op 2-2 bracht. De broers Siemen en Luud Eijkemans zijn nog niet fit en kwamen niet in actie terwijl o.a. Mourad en Khalid Marbouh nog ontbreken in de selectie. As zaterdag staat de volgende oefenwedstrijd op het programma als TEC uit Tiel op bezoek komt in Achterberg. Deze wedstrijd begint om 17.00 uur en niet om 15.00 uur zoals eerder aangekondigd.