VVA'71 2 pakt periodetitel

07-05-2014

VVA'71 2 kon zaterdag 3 mei jl. een periodetitel pakken, maar dan moest er wel gewonnen worden van Woudenberg 4. We gingen met precies 11 spelers naar Woudenberg, maar later sloten nog een paar spelers van het 4e elftal aan, nadat zij hun wedstrijd in Leusden hadden afgewerkt. We begonnen heel georganiseerd en het was na al 10 min raak door een doelpunt van Renaldo die goed door liep op de keeper. Helaas was het na 14 minuten al weer 1-1 door een te zachte terugspeelbal op Leroy. Na 20 minuten knalde Bart van ruim 30 meter op het doel en de bal verdween in de bovenhoek, de scheidsrechter keurde het doelpunt echter af wegens buitenspel. Na 35 minuten werd er nog een doelpunt van Renaldo afgekeurd wegens vermeend hands. We verloren langzamerhand de controle op het middenveld waardoor Woudenberg in het spel kwam. Gelukkig kwam de rust op het juiste moment. We begonnen de 2e helft weer sterk en zonder kansen weg te geven aan Woudenberg. Na een aantal kleine kansjes was het Mark die in de 65e minuut de goede steekbal van Rodney achter de keeper wist binnen te schieten. Daarna had Richard nog een aantal goede kansen om de uitslag nog groter te maken, maar zijn vizier stond vandaag niet op scherp. Sjang en Piet van het 4e werden nog ingebracht en kregen we nog een aantal kansen. We wilden te graag het 3e doelpunt maken, waardoor we soms verdedigend te veel spelers voor de bal hadden. Woudenberg wist hierdoor nog wel een aantal kleine te creëren. Gelukkig vond de scheidsrechter het na 2 minuten extra tijd genoeg en floot voor het eindsignaal. De periodetitel was een feit. Als je terugkijkt op dit seizoen dan mag de groep trost zijn op zichzelf. Voor het eerst als jonge groepe tegen senioren spelen in een klasse hoger dan vorig seizoen. Het is dan ook een knappe prestatie als je een prijs pakt. We moeten dus nog minimaal 2 en hopelijk 5 wedstrijden spelen om volgend seizoen weer een klasse hoger te spelen. Aanstaande zaterdag beginnen we met een thuiswedstrijd tegen JSV Nieuwegein 2 om 11.45 uur op sportpark “De Meent”.