Gaat eerste elftal zaterdag tegen sv Huizen aanhaken of niet ?

23-01-2014

Voor de eerste competitiewedstrijd thuis van dit nieuwe jaar 2014 komt zaterdag sv Huizen op bezoek op sportpark De Meent. De heenwedstrijd in Huizen eerder dit seizoen eindigde in een 1-1 gelijk spel. Voor de formatie van de aan het einde van dit seizoen VVA’71 verlatende trainer Henk van de Pol is het gelijk alweer een wedstrijd van belang. Want bij winst haakt de ploeg aan bij de achtervolgers op de koplopers Sparta Nijkerk en het op enige afstand volgende Quick Boys. Door de belangrijke en mooie winst van afgelopen zaterdag in en tegen vv Bennekom staan onze jongens nu op 6e plaats met 20 punten uit 14 wedstrijden. Het knappe resultaat van afgelopen zaterdag zal de ploeg ongetwijfeld het nodige vertrouwen hebben gegeven en de ploeg zal zeker willen proberen tegen sv Huizen de 3 punten thuis te houden. Christy Bonevacia is weer beschikbaar na zijn wedstrijd schorsing. Arnaud Weideman is nog steeds geblesseerd afwezig terwijl de wedstrijd tegen Huizen voor de van een hamstring blessure herstellende Jasper Bolland te vroeg komt.
De bezoekers uit Huizen staan op de 8e plaats na 14 wedstrijden met 18 punten. Het doelsaldo is 27-23. Van de 27 gescoorde doelpunten werden 12 treffers in 2 wedstrijden gemaakt. Bij vv Montfoort werd maar liefst met 1-7 gewonnen en afgelopen zaterdag zorgde de ploeg thuis voor een sensatie door na een 1-4 achterstand tegen DOVO uiteindelijk met 5-4 te winnen. De formatie van vertrekkend trainer Joeri Volkers is dit seizoen behoorlijk onberekenbaar getuige de uitslagen. Zo werden van de 6 uitwedstrijden er 3 gewonnen. En niet de minste want naast de genoemde overwinning bij Montfoort was er ook winst bij ODIN’59 en rkav Volendam. Kortom, het kon wel eens een open, aantrekkelijke wedstrijd worden op ons sportpark De Meent tussen 2 ploegen die graag aanvallend voetbal spelen.
De wedstrijd VVA’71 – sv Huizen begint zaterdag op sportpark De Meent om 15.00 uur. Pupil van de week is Semmie van de Glind van de F2 pupillen en Tweewielers Hendrik Meijer uit Achterberg is wedstrijdbalsponsor.

Meer nieuws
Overzicht