Voorbeschouwing Bunnik’73 - VVA Achterberg

30-09-2021

Zaterdag 2 oktober ’21 reist het 1ste elftal van VVA Achterberg naar Bunnik om aldaar tegen het plaatselijke Bunnik’73 te spelen.

Afgelopen zaterdag behaalde VVA Achterberg een moeizame 3-1 overwinning op sv. Odijk. Hoewel het spel niet echt geweldig was, waren de eerste 3 punten belangrijk. Bunnik’73 speelde zaterdag jl. op bezoek bij vv. Schalkwijk 1-1 en daar zullen ze ontevreden over zijn, dus zullen ze er alles aan willen doen om in de 1ste thuiswedstrijd van het seizoen een goed resultaat te behalen. Bunnik’73 bivakkeert al jaren in de 4de klasse met af en toe een promotie naar de 3de klasse, maar dat duurde nooit langer dan 1 seizoen, want dan werd er weer gedegradeerd naar de 4de klasse.

VVA Achterberg en Bunnik’73 kwamen elkaar tot nu toe slechts 1x tegen. Op 9 november 2019 wist VVA Achterberg in een thuiswedstrijd met 1-0 te winnen door een doelpunt van Mike Molenaar. De returnwedstrijd werd nooit gespeeld, omdat de competitie in het voorjaar van 2020 afgebroken werd vanwege Covid-19.

VVA Achterberg kan zaterdag a.s. aantreden met een nagenoeg fitte selectie en zal er alles aan doen om qua spel beter voor de dag te komen dan afgelopen zaterdag en de 3 punten mee naar Achterberg te nemen.

De wedstrijd staat onder leiding van KNVB scheidsrechter Dhr. Frits de Groot.

Locatie: Sportpark “Tolhuislaan” te Bunnik.

Aanvang: 14.30 uur