Wedstrijdverslag GVVV E4 - VVA'71 E2 2-6

13-10-2014

Alle jongens zijn aanwezig en hebben er zin in.
Er is deze week hard getraind en de nadruk heeft vooral gelegen op felheid, afjagen van de tegenstander en het meest nog wel op het in positie blijven.
Dit betaalt zich uit en onder de enthousiaste coaching van Nico en Hans lopen we met geoliede aanvallen snel uit naar 2-0 door doelpunten van onze pitbull op het middenveld Laurens.
Cas maakt de verdedigers van GVVV gek door op aangeven van Giedo diep te gaan en veelvuldig voorzetten op maat af te leveren.
Giedo, in de rug gesteund door  “slot op de deur” Joas, speelt zijn beste wedstrijd tot nu toe en zorgt er voor dat het hele team daardoor beter voetbalt.
Door een  rommeldoelpunt van GVVV sluipt er een beetje onzekerheid in het team maar door de positieve aanmoedigingen van alle meegereisde supporters weten we de weg weer naar het doel van de tegenstander te vinden.
Door een slim uitgevoerde corner van Allan weet Sven met een fantastisch schot de 1-3 te scoren.
Ondanks een paar goede reddingen van keeper Pim, weet GVVV na rust toch te scoren maar we laten ons niet afleiden en gooien het tempo omhoog.
Youri  zet al in de voorhoede de tegenstander onder druk waardoor ze er niet meer uit komen en niet anders meer doen dan de bal over de achterlijn schieten.
Deze corner is het andersom: Sven legt de bal perfect op het hoofd van Allan die de bal in de verre hoek kopt, 2-4 we zijn nu helemaal los en schoten van Sam en Youri gaan net naast.
We gaan nu echt voetballen en Allan maakt zijn tweede, 2-5.
De laatste is er een van Cas die, weer op aangeven van Giedo, de bal dwars door de keeper heen schiet: 2-6.
Terecht gewonnen met goed voetbal, jongens!!

Meer nieuws
Overzicht