Nieuwjaarsreceptie VVA Achterberg 2020!

05-01-2020

Het nieuwe jaar 2020 is een feit. Een nieuw jaar met een nieuwe voorzitter voor onze club VVA Achterberg. Mark Bouwman heeft na een zeer verdienstelijke periode de voorzittershamer overgedragen aan Egbert van de Burg. Aan Egbert dan ook de eer om in een stampvolle kantine de eerste speech van het jaar ten gehore te brengen.

Muisstil was het toen onze nieuwe preses het woord nam. In kort maar zeer krachtige bewoordingen wist hij de in grote getalen aanwezigen aan zich te binden. Geen ellenlange verhalen maar datgeen we belangrijk vinden gewoon benoemen.

Kampioen worden in de 4de klasse! We gaan verder met de staf van het 1ste en het 2de. Met een aantal zijn ze er nog niet helemaal uit maar de intentie vanuit beide partijen is er aldus de voorzitter. De felicitaties voor de kampioenen uit 2019, jeugd en senioren. En speciale aandacht voor het nieuwe “Achterbergse” 4de elftal onder leiding van Jaap van de Pavert en Gerbrand Koster. Die overigens die middag al weer hun eerste training hadden afgerond.

Daarnaast werd van de gelegenheid gebruik gemaakt om uit handen van ons nieuwe “kledinghoofd”, Aart van de Bovenkamp ism Peter Harks (Easy Gifts Benelux BV) aan een aantal bar vrijwilligsters (Liesbeth, Heini en Janet) de nieuwe barkleding te overhandigen.

Verder waren er dit jaar ook weer een aantal jubilarissen, Henk van Mourik 25 jaar lid (niet aanwezig) en maar liefst drie 40 jaar trouwe clubleden te weten Aart van de Bovenkamp, Gert van Roekel en Arnold van Engelenburg (niet aanwezig). De aanwezige jubilarissen werden door het bestuur van VVA in het zonnetje gezet. De niet aanwezigen zullen op een ander moment nog worden bedankt voor hun trouwe lidmaatschap.

Ook de bestuursleden welke de afgelopen periode afscheid hebben genomen van de functie werden bedankt voor hun inzet. Helaas niet aanwezig was Marc Bouwman die genoot wederom van een vakantie in Gambia maar Bertus van de Meijden en Johan van der Voort werden na een aantal mooie bewoordingen van de voorzitter bedankt voor de bewezen diensten.

Tot slot opende de voorzitter aan het einde van zijn speech het door Slagerij van Doorn beschikbaar gestelde koek en zopie buffet en nodigde iedereen uit om te proosten op een nieuw sportief, succesvol maar vooral ook gezond 2020!

En het was nog lang, heel lang gezellig op ons mooie Sportpark de Meent!

Meer nieuws
Overzicht