VVA’71 trainers vinden nieuwe club

24-01-2014

Zowel Henk van de Pol als Richard van Vliet hebben snel nadat duidelijk werd dat de samenwerking aan het einde van dit voetbalseizoen 2013/’14 zou worden beëindigd een nieuwe club gevonden waar zij het komende voetbalseizoen aan de slag gaan.
Hoofdtrainer Henk van de Pol stapt na 3 seizoenen bij VVA’71 over naar zaterdag hoofdklasser sv Huizen. Onder Henk van de Pol promoveerde het eerste elftal van de eerste klasse naar de hoofdklasse. Als voetballer was Henk van de Pol actief bij SDV Barneveld. Als trainer werkte Henk van de Pol voor VVA’71 bij Spakenburg (A1), SDV Barneveld, SO Soest, Sparta Nijkerk, vv Lunteren, SDS’55 en VVZ’49.
Assistent- en keeperstrainer Richard van Vliet is momenteel ook voor het 3e  seizoen actief bij VVA’71. In het eerste jaar als keeperstrainer, het tweede seizoen als keeperstrainer en analist en dit seizoen als keeperstrainer en assistent van Henk van de Pol. Na het behalen van het TC-2 diploma vorig seizoen was het de ambitie van Richard van Vliet om hoofdtrainer te worden. In het verleden was Richard van Vliet actief bij SDV Barneveld, SO Soest en Veensche Boys. Als speler speelde Richard van Vliet voor ONA, Wilhelmus en GVVV. Komend voetbalseizoen is Richard van Vliet hoofdtrainer bij FC Driebergen, uitkomend in de 3e klasse zaterdag. FC Driebergen is in 2011 ontstaan als fusieclub van CDN en Dalto.

Meer nieuws Overzicht