Blijf onze club steunen en betaal je Contributie

01-03-2021

Een jaar geleden werden we overvallen door het Covid-19 virus en veranderde ieders leven op een drastische wijze. Mensen raakten besmet met dit vervelende virus, werden opgenomen in het ziekenhuis of kwamen zelfs te overlijden. Vele gezinnen werden op één of andere manier geraakt.

Allerlei maatregelen vanuit de overheid betekenden een inperking op onze vrijheden. Een periode brak aan waarin we niet meer mochten trainen en voetballen en het seizoen 2019-2020 kwam abrupt ten einde. Ons clubhuis was voor langere tijd gesloten, dus waren er ook geen inkomsten tijdens de trainingsavonden en wedstrijddagen. In de zomer van 2020 mocht er weer getraind en gevoetbald worden en vol goede moed begonnen we aan het nieuwe seizoen, totdat we opnieuw allerlei beperkende maatregelen opgelegd kregen vanuit de overheid. Opnieuw mocht er niet getraind en gevoetbald worden en wederom ging ons clubhuis op slot. In een periode van een jaar is ons clubhuis al meer dan 6 maanden gesloten!!!! Al 6 maanden kunnen we niet meer samen genieten van gezellig bij elkaar zijn en een hapje en een drankje nuttigen. Maar ook al meer dan 6 maanden blijft de vereniging verstoken van inkomsten uit ons clubhuis, terwijl dit de belangrijkste inkomstenbron van de club is. Gelukkig hebben we geweldige sponsoren die trouw zijn aan onze club en aan onze leden en ook de nodige steun bieden, maar ook zijn er helaas een aantal sponsoren om begrijpelijke wijze afgehaakt, omdat ook zij hun inkomsten drastisch zagen verminderen.

Regelmatig zit het bestuur bij elkaar om de financiële situatie te bespreken, want alle vast lasten (huur sportpark, verzekeringen, beveiliging energielasten) gaan gewoon door.

Binnenkort ontvangt u via ClubCollect de contributie-nota voor de 2de helft van het seizoen 2020/2021 en we verzoeken u vriendelijk deze nota z.s.m. te betalen en op deze manier uw bijdrage en steun te leveren in deze moeilijk Corona-tijd. Gelukkig mag er door de jeugd al weer een poosje getraind worden en de senioren tot 26 jaar mogen vanaf begin maart weer gaan trainen. De KNVB heeft opnieuw de competitie beëindigd, maar er wordt door de KNVB wel gewerkt aan een alternatief, nl. de Regio Cup. Dit is een soort bekertoernooi met 4-6 teams in een poule (zowel voor jeugd als senioren). Wanneer spelen weer toegestaan is, kan er tot eind juni door gevoetbald worden, dus laten we onze hoop maar hier op vestigen.

Heb je vragen over de contributie? Stuur een mail naar penningmeester@vva-achterberg.nl.

Aanmelden en afmelden bij onze vereniging dient schriftelijk c.a. per mail te gebeuren bij onze secretaris Gijs-Jan Baardman. Ook verhuisberichten, wijziging telefoonnummer, e-mailadres etc. dienen schriftelijk of per e-mail doorgegeven te worden aan onze secretaris. Het mailadres van onze secretaris is: secretaris@vva-achterberg.nl

Wees sportief en betaal je contributie op tijd!!