Voorbeschouwing sv. Odijk - VVA Achterberg

13-05-2022

Zaterdag 14 mei a.s. gaat VVA Achterberg op bezoek bij sv. Odijk. sv. Odijk bezet de 3de plaats op de ranglijst en in de 3de periode bezetten ze de 2de plek (in punten gelijk met VVA Achterberg en SVF, maar VVA Achterberg heeft een iets beter doelsaldo). In de thuiswedstrijd tegen sv. Odijk behaalde VVA Achterberg een 3-1 overwinning, maar daarin stond VVA Achterberg al na 30 seconden op een 1-0 achterstand. Dit keer zal men dus vanaf het begin scherp en geconcentreerd moeten zijn. VVA Achterberg behaalde dinsdag jl. een ruime 6-1 overwinning op Musketiers, terwijl sv. Odijk op donderdag tegen ’t Goy speelde en met 3-1 zegevierde.

Er zijn nog 4 wedstrijden te gaan in deze competitie en de eindstreep komt dus steeds dichterbij. Het wordt met de week spannender en elke keer is het belangrijk om zelf de punten te pakken en vervolgens te kijken wat de concurrentie gedaan heeft. De marge voor VVA Achterberg is nog steeds 3 punten voorsprong op naaste en enige belager DEV Doorn.

Voor zowel VVA Achterberg als sv. Odijk staat er dus nog heel veel op het spel. VVA Achterberg mag geen punten verspelen op weg naar een kampioenschap en sv. Odijk heeft de punten hard nodig om in de race te blijven voor de 3de (vervangende) periodetitel. sv. Odijk is aan een sterke serie bezig, want uit de laatste 9 wedstrijden werden 22 punten behaald en werd er maar liefst 36 keer gescoord. VVA Achterberg zal dus waakzaam moeten zijn en beter voor de dag moeten komen dan in de afgelopen wedstrijden. Scherp vanaf het begin, zorgen voor een goede veldbezetting en veel energie in de wedstrijd leggen om met 3 punten naar Achterberg terug te keren.

Nog 4 finales te gaan. Zaterdag dus op bezoek bij sv. Odijk; zaterdag 21 mei ’22 komt ’t Goy op bezoek in Achterberg; zaterdag 28 mei ’22 een uitwedstrijd bij SVF in Cothen en de competitie wordt afgesloten met een thuiswedstrijd tegen Bunnik’73 op zaterdag 4 juni a.s.

De wedstrijd sv. Odijk - VVA Achterberg staat onder leiding van KNVB scheidsrechter Dhr. J. Kondratiuk.

Locatie: Sportpark “Singelpark” in Odijk.
Aanvang: 14.30 uur