Geen promotie VVA Achterberg

27-05-2020

Het lag al in de lijn der verwachtingen dat promoveren voor VVA Achterberg er waarschijnlijk niet in zat maar zolang er nog niets officieels bekend is hou je de hoop op beter!

Vandaag heeft de KNVB zowel telefonisch als per brief bekendgemaakt dat wij niet in aanmerking komen voor promotie. Om voor promotie in aanmerking te komen moet het gemiddelde puntenaantal per gespeelde wedstrijd hoger zijn dan de concurrentie. Ondanks een heel goed seizoen met maar 5 verliespunten waren er nog 4 andere verenigingen die het dus nog beter gedaan hebben. Aangezien er maar 2 promotieplaatsen beschikbaar waren heeft dit tot resultaat dat wij het seizoen 2020-2021 weer in de 4e klasse beginnen.

Inmiddels zijn de trainingen weer voorzichtig gestart om het seizoen nog enigszins voetballend uit te spelen. De technische commissie is al druk bezig om een volwaardige staf en selectie samen te stellen wat in het seizoen 2020-2021 zeker weer hoge ogen gaat gooien. De doelstelling is helder. Het voetbalseizoen 2020-2021 moet het jaar worden van VVA Achterberg. Kampioen worden is ons doel!

Niet alleen de technische commissie is met het volgende seizoen bezig. Achter de schermen zijn vele vrijwilligers hard bezig om er met zijn allen weer een mooi voetbaljaar van te maken. Wij hopen dan ook dat wij de leden, vrijwilligers, sponsoren en supporters weer in goede gezondheid mogen ontmoeten.

Egbert van der Burg

Voorzitter VVA Achterberg