Patrick van der Laan nieuwe speler voor VVA'71

30-05-2016

De technische commissie is content met de komst van Patrick van der Laan naar VVA ’71. De selecties bestaan voor een groot deel uit jonge talentvolle spelers met relatief weinig ervaring met het spelen in een eerste elftal. Patrick heeft die ervaring wel en is ook een type dat deze ervaring kan en wil delen. Een rustige persoonlijkheid die we graag verwelkomen in Achterberg.

Patrick stelt zich voor: "Mijn naam is Patrick van der Laan en ik ben 28 jaar oud. De afgelopen 2 seizoenen heb ik alleen aan zaalvoetbal gedaan. Ik ben toentertijd gestopt met voetballen omdat dit niet te combineren was met mijn opleiding en werk.

In het verleden heb ik alle jeugdselectie elftallen bij G.V.V.V. in Veenendaal doorlopen. Na 1,5 jaar in het 2e elftal en belofteteam werd ik benaderd door v.v. VRC. Daar heb ik 6 seizoenen in het 1e elftal gespeeld. Ik kan eigenlijk op alle posities uit de voeten. De jaren bij v.v. VRC speelde ik voornamelijk als linksback en laatste man. Maar stond ook geregeld als linkshalf of, in mindere mate, als aanvaller opgesteld. Toen VVA'71 mij benaderde voelde dat voor mij het goede moment. Ik zat alweer te denken om weer te gaan voetballen. De vraag was alleen waar.

Na een gesprek met Jan Jaap van der Poel had ik er een goed gevoel aan over gehouden. De toekomstplannen spreken mij aan. Mede doordat ik Eddy Morren ken en VVA'71 als een mooie club heb ervaren (ja ik heb een aantal wedstrijden tegen hen gespeeld) heb ik besloten om de kleuren van deze mooie club te verdedigen.
Mochten jullie meer willen weten trek me vooral aan de mouw. Groeten en tot ziens in Achterberg.“Meer nieuws Overzicht