Luuk Bender “Man of the Match”

18-04-2024

Luuk Bender werd zaterdag 13 april ’24 verkozen tot “Man of the Match”. Het is de tweede keer dit seizoen, dat hij verkozen is tot “Man of the Match”. Eerder was dat na de wedstrijd tegen vv. Lunteren. De verdediger maakte in de wedstrijd van afgelopen zaterdag tegen FC Breukelen in blessuretijd de belangrijke gelijkmaker.

“Ik was wel blij met de late gelijkmaker, want zo kon ik mijn fout bij het 2e tegendoelpunt nog enigszins goedmaken. We speelden een slechte eerste helft, maar gelukkig kwamen we de tweede helft beter in de wedstrijd en konden we gelukkig nog een punt binnenhalen” aldus Luuk Bender. Na de wedstrijd kreeg Luuk de bloemen overhandigd die horen bij de “Man of the Match”.

Het boeket bloemen wordt beschikbaar gesteld door Tuincentrum “De Wildernis” uit Achterberg.
Het leven kleurrijk en geurrijk maken doet De Wildernis vol groeninspiratie door uw huis en tuin met bloemen en planten te verrijken. U bent in de tuincentra en bloemenwinkels in Achterberg, Veenendaal, Rhenen en Elst(u) van harte welkom voor de mooiste bloemen, planten, tuin- en huisartikelen en een goed advies.

Meer nieuws
Overzicht