Live Muziek bij de thuiswedstrijd tegen Candia '66

02-05-2022

A.s. zaterdag 07-05-2022 staat er een hele mooie regio derby op het programma. Het eerste elftal van VVA Achterberg speelt om 14.30 uur op Sportpark de Meent “De Kraker” tegen onze buren SV Candia’66 uit Rhenen. Een altijd spannende en beladen wedstrijd.

VVA heeft na de verloren wedstrijd afgelopen zaterdag in Veenendaal tegen SV Panter het één en ander recht te zetten in de race richting het kampioenschap. Met nog 3 punten voorsprong op DEV Doorn wordt het een ongelofelijk spannend slot van de competitie.

Na het grote succes van eerdere wedstrijden willen we er aanstaande zaterdag voor iedereen weer een heel mooi feestje van maken. En daarvoor is deze keer een echte klapper geregeld!

Niemand minder dan zanger John de Bever zal zijn zangkunsten na afloop van de wedstrijd over de Achterbergse sportvelden laten klinken. Een veelzijdige zanger met meerdere hits in zijn repertoire met misschien wel de bekendste hit “Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht”

En als dat al niet genoeg is zal ook DJ MELLA (Melvin) zijn muzikale opwachting maken om het feest compleet te maken op ons mooie Sportpark de Meent in Achterberg. Of te wel, spektakel gegarandeerd!

Het weer is goed, het terras is open en voor de kinderen is er weer een springkussen geregeld.

Kortom, alles is gereed om er weer een heel mooi feestje van te maken. Tot zaterdag!

Meer nieuws Overzicht