'Collecte voor Zonnestraal Karlijn'

18-03-2014

Zonnestraal Karlijn!

Tijdens de kerst van 2013 wordt ons verteld dat ons kleine zonnestraaltje kanker heeft.
Een onvoorstelbare schok, hoe is het mogelijk? Karlijn was al een poosje ziek maar geen vezel in ons lijf had durven vrezen dat er zoiets achter zou schuilgaan. Karlijn is vrolijk, levenslustig, houdt van dansen, ze stond op het punt om naar groep 1 te gaan, om op ballet te gaan... Hoe kan dit haar nou gebeuren? Lees meer over haar in Wie is Karlijn. Vanaf dat moment is ons leven één verschrikkelijke achtbaan.
Veel vrienden en kennissen vragen naar onze ervaringen, daarom proberen we in Blog & Foto's zoveel mogelijk ervaringen te delen zodat u kunt lezen wat er allemaal gebeurt. Karlijn zal het tweede deel van haar behandeling in Amerika moeten krijgen. Dit is een immunotherapie die in totaal ruim 6 maanden zal gaan duren. De kosten hiervoor worden slechts voor een deel door de zorgverzekering gedekt. Daarom hebben we een Stichting opgericht die ons financieel gaat steunen met deze reis. Dat kunnen we niet alleen, we hebben de hulp nodig van familie, vrienden, kennissen, van iedereen die ons wil en kan steunen. Daarom roepen we iedereen op: Steun Karlijn en help haar door de donkere wolken te breken!
Wij danken iedereen voor alle warmte, steun en interesse. Een strijd als deze kan je onmogelijk voeren zonder familie en vrienden aan je zijde.

Contactgegevens stichting
Rekeningnummer 63 58 261
Tnv: Stichting Zonnestraal Karlijn,
ING Veenendaal (BIC: INGBNL2A)
IBAN: NL33 INGB 0006 3582 61
www.zonnestraalkarlijn.nl

Zaterdag 22 maart a.s. zal er tijdens de wedstrijd VVA'71 - DVS'33 Ermelo worden gecollecteerd voor Karlijn.

Meer nieuws
Overzicht