Dave ter haar Pupil van de Week

29-11-2019

Zaterdag 30 november staat voor VVA Achterberg de thuiswedstrijd tegen Musketiers op het programma. Na winst op Bunnik en SVP wil VVA de winnende reeks graag voortzetten. Het spel van vorige week tegen SVP moet de mannen VVA vertrouwen hebben gegeven. Een lastige fysieke tegenstander waarbij VVA door een juiste organisatie, vertrouwen op kwaliteit en inzet een ruime overwinning wist te behalen.

Vertrouwen dat we nodig hebben tegen de tegenstander van morgen, Musketiers uit Elst. Gezien de huidige stand zou dit te doen moeten zijn voor VVA. Echter hebben we in het verleden vaker een bittere strijd gevoerd tegen deze vaak onberekenbare tegenstander. Een tegenstander waar op dit moment “oud VVA gediende” Marwan van Heugten zijn voetbalkunsten vertoont.

En als je het hebt over vertrouwen dan hoort daar ook een topper van een Pupil van de Week bij die dit kan brengen. En die hebben we bij VVA uiteraard!

Dave ter haar zal a.s. zaterdag 30 november tijdens de wedstrijd VVA Achterberg 1 – Musketiers 1 schitteren als pupil van de week.

En ja, wie kent Dave nou niet? Dave speelt bij VVA in de JO8. Al op zeer jonge leeftijd wist Dave samen met zijn oudere broers de weg naar het sportpark te vinden. Zelf speelt Dave, ondanks zijn nog jonge leeftijd, al enige jaren bij VVA Achterberg.

In het begin was Dave vooral te herkennen aan zijn zeer, zeer lange aanlopen voor een vrije trap. Dave is een echte alleskunner en het mooie is, hij vindt dit zelf ook en steekt dat niet onder stoelen of banken. Deze jongen heeft vertrouwen en dat straalt hij ook uit. Maar zoals een echte vedette beaamd deze jongen maakt zijn vertrouwen ook waar. Ideaal voor trainer Gijs-jan en Coach Thijmen. Het is werkelijk geweldig om Dave samen met zijn kompanen te zien voetbalen. En als u denk wie staat daar langs de zijlijn zo uiterst fanatiek te coachen, dat is zijn moeder. Dave heeft het tenslotte niet van een vreemde.

Wilt u Dave met eigen ogen zien voetballen, kom dan ook eens kijken op ons mooie sportpark de Meent. Dave speelt met zijn team a.s. zaterdag om 08.45u thuis tegen Candia JO8-2.

Dave heel veel plezier en geniet er van.

Met vriendelijke groeten,

De Feestcomissie