Ook in 2e oefenwedstrijd speelt eerste elftal gelijk

09-08-2014

Na een 2-2 gelijkspel tegen VVIJ is ook de tweede oefenwedstrijd in een gelijkspel geëindigd. Tegen de kersverse zondaghoofdklasser TEC uit Tiel werd 0-0 gespeeld.
Het was duidelijk dat beide ploegen nog in het begin van de voorbereiding zitten. Zowel conditioneel als qua veldspel. Ook de talrijke wissels spelen in dit opzicht een rol. Qua veldspel ging de wedstrijd redelijk gelijk op zonder dat van hoogstaand spel sprake was. Aan Achterbergse zijde was duidelijk zichtbaar dat een aantal spelers net aangesloten zijn en dus nog zowel ritme missen als conditioneel niet in orde zijn. Toch waren over de gehele wedstrijd genomen de beste scoringskansen voor VVA’71 maar het vizier stond nog niet scherp. Jaimy Schaap verdedigde de hele wedstrijd het doel en zowel Denny van Loen als Luud Eijkemans maakten de eerste speelminuten in deze wedstrijd.
A.s. dinsdagavond wacht de volgende oefenwedstrijd als het Edese Blauw Geel ’55 (de oude club van Jorik van Ruiswijk) op bezoek komt. Deze wedstrijd begint om 20.00 uur op Sportpark De Meent.

Meer nieuws
Overzicht