Marco Holster trainer 2e elftal VVA Achterberg

17-03-2017

In het nieuwe seizoen zal Marco Holster trainer worden van het tweede elftal van VVA Achterberg. Bestuur en technische commissie zijn blij met de terugkeer van Marco Holster in Achterberg. Holster is met zijn vijf seizoenen als speler van en daarna drie seizoenen als assistent-trainer van VVA een echte clubman geworden die terugkeert op het oude nest.

VVA Achterberg is dit seizoen opnieuw gestart met een eerste elftal in de 4e Klasse H. Een aanzienlijk deel van het voormalige tweede elftal is dit seizoen onderdeel van de A-selectie. Mede door een groot aantal blessures bij de A-selectie heeft het 2e elftal dit jaar een moeizame start gehad. Met de passie en inzet van trainer Freek Wittenrood en coach Christiaan van der Laan en het doorschuiven van een aantal jeugdspelers zit de flow er bij de B-selectie momenteel weer in. Het 2e elftal is belangrijk voor het bestuur en de technische commissie van VVA Achterberg. In tegenstelling tot het verleden moet het 2e elftal nu naadloos aansluiten op het 1e elftal zodat spelers die zich ontwikkelen eenvoudig de stap van twee naar één kunnen maken, iets dat dit seizoen al veelvuldig gebeurt. Om dit te kunnen realiseren is er een volwaardige staf en begeleiding nodig met daarbij optimale trainingsfaciliteiten en extra wedstrijden met onder -23. Maar bovenal moet het ook leuk zijn om in het 2e te spelen.

Dit seizoen traint Freek Wittenrood de B-selectie op dinsdag en donderdag en doet Christiaan van der Laan de coaching op zaterdag. Voor het nieuwe seizoen is er gekozen voor één trainer/coach die er altijd is in de persoon van Marco Holster. Gert Stam zal gaan fungeren als assistent-trainer. Samen zullen Gert en Marco het 2e elftal op sleeptouw nemen en de deels (piep)jonge spelers samen met een aantal ervaren krachten tot één team smeden. Marco Holster voetbalde voor clubs als AZ , Ipswich Town en Go Ahead Eagles, maar ook bij DOVO, Lienden en zoals gemeld meerdere jaren bij VVA in Achterberg. Marco is woonachtig in Lienden en ziet zijn terugkeer bij VVA Achterberg echt als thuiskomen. Met de keuze voor het 2e elftal van VVA wordt Marco na een aantal jaren als assistent nu dan eindverantwoordelijke. Een 2e elftal is per definitie geen makkelijke job, maar wel een kans om spelers echt beter te maken. VVA Achterberg is weer goed bezig en daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen aldus Marco.

Marco Holster en Gert Stam hebben zich inmiddels voorgesteld aan de huidige groep en zijn al volop bezig om spelers enthousiast te maken om komend seizoen aan te sluiten bij de B-selectie. Niet alleen bij de A-selectie bij VVA Achterberg is het goed toeven, maar zeker ook bij de B-selectie krijgen spelers te kans zich ontwikkelen in een heel prettige omgeving.

Is je interesse gewekt, bel dan even met Gert Stam: 0681-802793

Meer nieuws
Overzicht