Eerste elftal komt niet verder dan troosteloos 0-0 gelijkspel

11-10-2014

Het publiek was bij de wedstrijd VVA’71 – sv Huizen de grote verliezer. De hevige regenval zorgde voor een troosteloze entourage terwijl beide ploegen ook niet in staat waren een aantrekkelijke en hoogstaande wedstrijd op de grasmat te leggen. Trainer Johan de Man had voor dezelfde basisopstelling gekozen als in de vorige wedstrijd. Waarschijnlijk om deze formatie de gelegenheid te geven zich te revancheren voor de  wanvertoning van vorige week. Het werd helaas een teleurstellend optreden van VVA’71 zijde. Met te veel spelers die niet in de wedstrijd zaten of zoekende zijn en een team dat onsamenhangend, met weinig vertrouwen, opereert. Onder leiding van scheidsrechter van der Pol begon de thuisclub nog wel voortvarend aan de wedstrijd en zeker in de eerste 10 minuten had VVA’71 de leiding moeten nemen. Zo liet Denny van Loen  twee opgelegde kansen liggen. In de 19e minuut was Siemen Eijkemans dicht bij een treffer maar zijn inzet ging voor langs en in de 32e minuut kwam opnieuw Denny van Loen in kansrijke positie. Alleen voor de sv Huizen goalie faalde de spits. De enige werkelijke kans voor de gasten uit het Gooi kwam op slag van rust. In vrije positie werd de bal over het doel gekopt. In de 2e helft kwam aanvankelijk Huizen wat feller uit de kleedkamer maar het niveau werd er niet beter op. Het zag er al vroeg naar uit dat de wedstrijd in een bloedeloze 0-0 eindstand zou eindigen. In de slotfase zette de thuisclub nog wel aan terwijl de gasten er alles aan deden om het puntje veilig te stellen. Tijdens het Achterbergse slotoffensief zag invaller Mike Versloot een inzet net voor het Huizen doel langs gaan maar daar bleef het ook bij. Waardoor deze wedstrijd uiteindelijk een teleurstellend 0-0 eindresultaat opleverde. Een wedstrijd om snel te vergeten.
Opstelling VVA’71: Jaimy Schaap, Roy Versluis, Luud Eijkemans, Koen Oost, Jorik van Ruiswijk, Rogier Gerritsen, Anouar Tmim (Khalid Marbouh), Mourad Marbouh, Ruben Rip, Denny van Loen (Mike Versloot), Siemen Eijkemans.