VVA'71 C2 wint de gouden penaltybokaal 2014!

01-06-2014

Geen, DOVO, GVVV, VRC, grote namen die het dit jaar niet konden redden, voor het eerst in de historie nam VVA'71 de fel begeerde GOUDEN PENALTYBOKAAL 2014 mee naar Achterberg, de C2 was de allerbeste en de grote winnaar!!!
C2 had maandenlang getraind op penalties om deze in de regio zo belangrijke bokaal te winnen. De voorronde werd moeiteloos gewonnen, de keeper van het eerste elftal van VRC kreeg 10 doelpunten om zijn oren. De finale... werkelijk honderden supporters waren op de penaltybokaal afgekomen gesteund door het prachtige weer. Supergemotiveerd namen wij de penalties. De eerste penalty van Tim van Duuren, alle spelers stonden arm in arm, zou Tim scoren? Zelfverzekerd legt Tim de bal goed en... scoort schitterend! Ook onze tegenstander VRC wist het doel te raken, stand 1 - 1. Nu was onze middenvelder Jan aan de beurt, aanloop en... GOAL! Ook VRC scoort en de stand is 2 - 2. Onze rechtshalf Tim van Roekel was aan de beurt om de derde penalty te nemen. Aanloop en... DOELPUNT! Weer scoort VRC en maakt 3 - 3. Bert onze grensrechter/coach kon de spanning niet meer aan, hij durfde niet meer te kijken. Onze laatste man Mark  was aan de beurt om een penalty te nemen. Heel koel en zelfverzekerd schoot hij schitterend raak! Een bekroning van een fantastische seizoen.
Mark is een hele betrouwbare laatste man. Mark, heel veel succes bij de B-junioren!! Weer scoort VRC, stand 4 - 4. Nu is Nico aan de beurt. Nico die een prachtige beker kreeg uitgereikt voor de beste trainingsopkomst/inzet samen met Niek onze keeper die samen met onze leider geniet van een welverdiende vakantie. Niek krijgt de dikverdiende beker van Ron. Nico en Niek hebben een trainingsopkomst van maar liefs 98 %! Mooie bekers voor jullie, en dikverdiend! De 2de plaats was voor Jan, deze kanjer verdiend alle respect!
We gaan verder. Nico neemt een aanloop en SCOORT schitterend! en als VRC mist zijn wij WINNAAR, aanloop, doelpunt 5 - 5. De spanning loopt hoog op! Nu om en om en wie mist is eruit. VRC begint... aanloop... schot... maar... onze keeper Martijn pakt de bal schitterend! Vol vreugde wordt Martijn gehuldigd door zijn spelers. En nu... onze spits Raf wacht de zware taak om te scoren. Gaat de bal in het doel dan wint VVA'71 de begeerde bokaal voor het eerst in de historie. Raf loopt naar de elf meter stip, legt de bal goed en staat klaar om de penalty te nemen. het is heel stil, de spanning is te snijden. De scheidsrechter fluit, aanloop van Raf, schot... en... DOELPUNT!! VVA'71 C2 WINT DE GOUDEN PENALTYBOKAAL!!!

Met een schitterend kampioenschap en deze mooie penaltybokaal van de C2 neem ik afscheid van deze prachtige vereniging. Ik ga bij SML/Arnhem het nieuwe seizoen de C-junioren trainen. De C1 speelt 2de divisie en speelt tegen o.a. Vitesse, Pec Zwolle, Feyenoord, Sparta en deze uitdaging kan ik niet laten lopen. Ik heb een eenjarig contract met een optie voor nog een jaar. Mijn spelers van VVA'71 C2 hebben mij gevraagd om als het kan in het nieuwe seizoen te komen kijken. Ik zal dat zeker doen, en onthoudt dit, VVA'71 is een fantastische vereniging en... in de toekomst zal ik misschien terug komen als trainer.
Ouders, voetballiefhebbers, Job, Bert jullie waren onmisbaar!! Ik zal jullie missen!!
Allemaal een fantastisch mooi nieuw seizoen 2014/2015.
 
Groeten,
Ron

Meer nieuws
Overzicht