Voorbeschouwing DVSA - VVA Achterberg

05-11-2021

Zaterdag 6 november a.s. gaat VVA Achterberg op bezoek in Amerongen bij Door Vriendschap Sterk Amerongen. DVSA kent een slechte start in deze competitie en heeft tot nu toe slechts 2 punten behaald en staat daardoor op de één na laatste plaats op de ranglijst. Afgelopen zaterdag werd er in de derby in Leersum 1-1 gelijkgespeeld tegen HDS en er werd eerder gelijkgespeeld bij ’t Goy. Het team van trainer Robbin Koenders is duidelijk nog zoekende naar de juiste vorm.

VVA Achterberg heeft in de afgelopen 2 wedstrijden 4 punten laten liggen. De krakers tegen Candia’66 en DEV Doorn lieten zien, dat de Achterbergers over een gezonde dosis karakter beschikken en zich terug kunnen knokken van een achterstand. In beide wedstrijden was er een groot gedeelte van de wedstrijd een veldoverwicht en creëerde men voldoende kansen, maar ontbrak het aan het benutten van deze kansen.

VVA Achterberg zal zaterdag a.s. moeten winnen om zicht te houden op de 1ste periodetitel en om in het spoor te blijven van koploper DEV Doorn. Wesley Rocourt zit zaterdag a.s. zijn laatste wedstrijd schorsing uit.

VVA Achterberg en DVSA kwamen elkaar 8 keer tegen in competitieverband. Er was 6 keer winst voor VVA Achterberg en 2x winst voor DVSA. Doelsaldo na deze 8 wedstrijden is 21-12 in het voordeel van VVA Achterberg.

De wedstrijd staat onder leiding van KNVB scheidrechter Dhr. A. Oren uit Nieuw-Vennep.

Locatie: Sportpark “De Burgwal” te Amerongen.

Aanvang: 14.30 uur

Programma zaterdag 6 november ’21

DVSA – VVA Achterberg

Aurora - ’t Goy
DEV Doorn – Schalkwijk
SVF – Bunnik’73

Oranje Wit – SVP

Candia’66 – Musketiers

HDS - Odijk