VVA’71 behoudt 3e plek na volle winst tegen DOVO

21-02-2015

In de streekderby tegen DOVO heeft het eerste elftal de drie punten thuis kunnen houden. Het sterrenensemble uit Veenendaal kon opnieuw in Achterberg niet tot een goed resultaat komen. Op een drukbezocht sportpark De Meent waren de Achterbergers met 1-0 te sterk voor de buren uit Veenendaal onder leiding van trainer Hans Kraay jr. Met rust was deze stand al bereikt na een goed doelpunt van Ruben Rip uit een prima aanval. DOVO, dat in de thuiswedstrijd nog won en in de winterstop de nodige versterkingen haalde, liep vervolgens achter de feiten aan. VVA’71 gaf de voorsprong niet meer uit handen en kreeg ook nog wel mogelijkheden. Om de aansluiting met de kopgroep te behouden was een zege nodig omdat de naaste belagers ook hun wedstrijden wonnen. Wat dus met 1-0 ook lukte en de drie punten een feit waren.

VVA’71 – DOVO 1-0 (rust 1-0). Doelpunt: Ruben Rip. Opstelling VVA'71: Jaimy Schaap, Roy Versluis, Luud Eijkemans, Koen Oost, Jorik van Ruiswijk, Rogier Gerritsen, Christy Bonevacia, Mourad Marbouh, Anouar Tmim (Jannis Karafillakis), Denny van Loen, Ruben Rip (Mike Versloot)