Pupil v/d Week: Gijs van Roekel

18-11-2013

Zaterdag 16 november 2013,

De dag begon voor mij al vroeg. Om 9 uur moest ik met mijn eigen team de E1 tegen DOVO voetballen. We wonnen met 6-3. Daarna mocht ik met de C2 meedoen omdat daar te weinig spelers waren (team van mijn broer Tim). Het was een leuke ervaring want ik speel nooit op groot veld. Jammer genoeg verloren we met
4-0.

's Middags mocht ik pupil van de week zijn bij de wedstrijd VVA 71 tegen SDV Barneveld. Toen het 13.45 uur was moest ik me melden bij Gert van Roekel (geen familie). Hij liep met mij mee naar de kleedkamer waar ik het GroenRijk pupil van de week tenue aan moest doen. (iets te klein!) Daarna ging ik het veld op en mocht meedoen met de warming-up. Ik speelde een poosje over met Clint , Jasper en Nico. Toen gingen de spelers weer terug naar de kleedkamer en werd de opstelling besproken. Ik ging ook naar de scheidrechters en stelde mijn eigen voor. Toen het bijna 15 uur was liep ik naast de scheidsrechters de kleedkamer uit het veld op. Op de middenstip werden de handen geschud met de tegenstander. Om 15 uur begon de wedstrijd. Ik mocht tossen en van de scheidsrechter de 2 euro munt houden. Ik deed toen de aftrap en scoorde. Maar 15 seconden later (ik zat nog niet eens in de dugout) scoorde Siemen E al!!!!!
In de rust ging ik mee de kleedkamer in en kreeg een bakkie thee. Dit was wel lekker want het was erg koud op het veld. In de 2e helft werd er door VVA nog 3 keer gescoord en door Barneveld 1x.
Na de wedstrijd kreeg ik de bal die was gesponsord door van de Pavert met de handtekeningen en een oorkonde.