VVA’71 huldigt jubilarissen

05-01-2014

Tijdens de drukbezochte en gezellige Nieuwjaarsinstuif van zaterdag 4 januari jl. werden Gijs-Jan Baardman en Eric van der Burg gehuldigd vanwege hun 40-jarig lidmaatschap. Beiden werden in 1973 lid van VVA’71. Beiden zijn echte VVA’ers en echte Achterbergers.

Gijs-Jan Baardman is jaren actief geweest als voetballer in de jeugd, het 1e en 2e elftal en de laatste jaren actief bij de veteranen. Gijs-Jan heeft een grote verdienste gehad voor het jeugdvoetbal bij VVA’71, want hij was jarenlang jeugdtrainer, jeugdleider en technisch jeugdcoördinator. Verder is hij 8 jaar actief geweest als bestuurslid bij VVA’71.

Eric van der Burg is zoon van mede-oprichter Jan van der Burg en Eric is jaren actief geweest als speler in de jeugd en de lageren seniorenteams (vooral 2e elftal). Daarnaast was hij een aantal jaren actief als leider en grensrechter bij seniorenteams. Thans is hij nog regelmatig actief als clubscheidsrechter en is hij de vaste speaker bij thuiswedstrijden van ons 1e elftal. Beiden ontvingen van voorzitter Adri van der Laan een fraai horloge met inscriptie evenals een mooi boeket bloemen.