Pupil v/d Week: Sacha van Beijnum

13-10-2014

Hallo allemaal, 

Ik ben Sacha van Beijnum en ik voetbal bij de "Kabouters" van VVA 71. Ik mocht afgelopen zaterdag 11 oktober "Pupil van de Week" zijn tijdens de wedstrijd tegen sv Huizen.
Na het omkleden, (ik kreeg een tenue en trainingspak) bracht Eric van der Burg mij naar de spelers toe, die zaten al in de kleedkamer.  Ze gingen daarna vrij snel het veld op om te gaan beginnen met de warming up. De warming up heb ik niet met ze meegedaan, want het regende echt "keihard". Gert van Roekel vond het namelijk beter dat ik lekker droog in de dug out bleef zitten, en ik vond dat een goed idee! 
Toen eenmaal de wedstrijd begon, mocht ik met de spelers het veld op om de "aftrap" te doen. Ik mocht een doelpunt maken bij de tegenpartij, maar helaas "die poging mislukte"!
Heb de 1e helft vanuit de dug out bekeken( het regende namelijk nog), en ben daarna lekker met wat vriendjes zelf gaan voetballen! De wedstrijd eindigde helaas in 0-0!
Heb daarna lekker patatjes gegeten, en kreeg ik een oorkonde en een "hele mooie bal" met de handtekeningen van de spelers erop. 

Ik vond het een leuke en spannende dag! 

Groetjes Sacha

Bekijk HIER de foto's.

Meer nieuws
Overzicht