We mogen weer voetballen, trainen, Maar, met voorwaarden.

23-04-2020

Hallo Voetbal Vrienden Achterberg,

Afgelopen dinsdag 21 april is er eindelijk, na zoveel verschrikkelijk nieuws, goed nieuws van het kabinet gekomen, “We mogen weer voetballen, trainen”, Maar, met voorwaarden.

Jeugdbestuur is samen met bestuur aan het video overleggen geweest hoe wij uitvoering kunnen gaan geven aan het nieuwe trainen. Want wij willen zo snel als het mogelijk is beginnen met de eerste trainingen. Op ons veld moet gevoetbald worden, gejuicht worden, het voetbalspel beleefd worden.

VVA Achterberg is bezig een protocol te maken waarin, voor iedereen, duidelijk staat hoe wij veilig en verantwoord kunnen trainen. Dit protocol moet goed gekeurd worden door de gemeente Rhenen. Even geduld dus nog.

Op het moment dat wij goedkeuring hebben van en met de gemeente Rhenen over hoe hetsportpark te openen, kunnen wij indelingen gaan maken en de trainingen gaan hervatten.

Het moet natuurlijk passen binnen de actuele noodverordening die geld.

Het liefst willen wij volgende week beginnen met trainen maar, het moet kunnen en mogen. Wij willen op een veilige en verantwoorde manier de trainingen hervatten.

We gaan zo goed als mogelijk iedereen op de hoogte houden hoe het ervoor staat.

VVA Achterberg werkt er hard aan om zo snel als mogelijk de trainingen op te pakken. Want wat is er mooier dan voetbal op ons mooie sportpark“de Meent ” te zien.

VVA Achterberg hoopt tot gauw en met sportieve groet,

Namens het Jeugdbestuur,

Johan Florissen.