Kay van der Harst volgend seizoen naar VVA

09-03-2020

Bij VVA Achterberg ligt alle focus op promotie naar de 3e klasse. Het team van Jan Veldhuizen heeft zowel de 1e als de 2e periode gewonnen en ligt op titelkoers in de 4e klasse H.

Het grootste deel van de selectie heeft inmiddels aangeven ook komend seizoen in Achterberg te voetballen. De technische commissie is daar blij mee en zoekt daarom alleen enkele gerichte versterkingen voor het nieuwe seizoen.

De eerste nieuwe speler die komend jaar naar Achterberg komt is Kay van der Horst. De 19e jarige verdedigende middenvelder is rechtsbenig en afkomstig van Scherpenzeel. Kay maakt al 3 seizoenen deel uit van de A-selectie bij Scherpenzeel en heeft op zijn 16e reeds zijn debuut gemaakt in de 2e klasse. Afgelopen seizoen heeft hij regelmatig zijn wedstrijden meegepikt in het 1e elftal, dit seizoen speelt hij zijn wedstrijden veelal in het 2e elftal.

Kay gaat daarom voor zijn kans bij VVA Achterberg. ‘Ik zie in VVA een nieuwe uitdaging bij een ploeg met een mix van talent en ervaring waar ik mijzelf wil kunnen bewijzen. Ik kan denk ik veel leren van deze trainer en in dit team. Ik heb er zin in.’ Aldus Kay.

Op de foto Kay met Henk van Ruiswijk van de technische commissie.

Meer nieuws Overzicht