Wedstrijdverslag GVVV MB1 - VVA'71 MB1

27-01-2014

Vandaag 25 januari moesten onze meiden van de B1 op bezoek bij GVVV in Veenendaal. In het najaar werd er in de bekerronde al met 3-2 gewonnen. Dus wisten we hoe sterk zij waren. De aftrap was om 12:45 uur. We hadden voor de wedstrijd afgesproken om vanaf het eerste moment gelijk druk te zetten. VVA voetbalde sterk en kreeg al vroeg wat goede kansen maar de keeper van GVVV stond telkens in de weg. Na 20 minuten kwamen wij dan eindelijk op voorsprong door een doelpunt van Marlies. We bleven lekker ons eigen spel spelen en waren een stuk sterker dan GVVV. Wij maakten 10 minuten voor rust dan ook nog even lekker de verdiende 0-2 door Francis en dit was dan ook de ruststand. Met een kort gesprek in de rust, gingen we weer met volle moed de wedstrijd in en waren wij ervan overtuigd dat de 3 punten mee zouden gaan naar Achterberg. Al vroeg in de 2e helft viel de 0-3 die weer gescoord werd door Marlies. Af en toe kwam GVVV er gevaarlijk uit met de snelle nummer 8, de linksbuiten, maar daar stond Yvonne haar mannetje wel (vrouwtje). VVA kreeg veel kansen en er vielen nog 2 doelpunten. Beide werden gemaakt door Tessa. De eindstand was dan ook 0-5 maar dit hadden er gerust 10 kunnen zijn. Er werd door iedereen een goede inzet getoond, het was echt een team en leuk om naar te kijken. Het was toppie meiden, ga zo door! Wij als begeleiding hebben ook genoten.